Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillekkkakakkka

ojciec obraził moją dziewczyne!!!!! WSTYD MI

Polecane posty

Gość kamillekkkakakkka

mam dziewczyne, nie mówie że wygląda jak miss ale nie o to chodzi. ostatnio gdy przyprowadziłem ja domu mój ojciec powiedział; masz taki duży nos, że świece nim w kościele możesz gasić ;/ wiem że to ją zabolałoale on jest taki, co myśli to mówi, jest nieokrzesany

wspolczuje dziewczynie - ja na jej miejscu chyba bym juz do Ciebie nie przyszla (tzn nie chcialabym sie spotkac z tym facetem)

Gość kamillekkkakakkka
głupio mi troche, bo w domu zaczęliśmy się śmiać z tego... wiem że nie powinnem ale to był taki szok, że wybuchłem śmiechem

Gość szału_ni_ma
Ważne, że nie "wybuchnąłeś".

Na pewno więcej do Ciebie bym nie wróciła. NIGDY! :(

Gość hahi
jesteś tak samo głupi jak twój ojciec

Gość samica pchły
po pierwsze, parom się nie wynajmuje. Wynajmuje się obcym dla siebie osobom, na przykład jedna studentka z tej uczelni, a druga z innej. Szafki w kuchni mają być podpisane, przed ich wprowadzeniem, ta szafka tej osoby, a tamta drugiej. Salonu się nie udostępnia, oni wynajmują tylko jeden pokój a w salonie ustaw swoje graty. Nie kumaj się z nimi tak - bo widzisz do czego to doprowadziło. Chcieliście sobie nie robić wrogów a teraz i tak zrobiliście sobie wrogów - bo oni mieli tak świetne warunki że aż zechcieli się pobrać i tu zamieszkać po ślubie, może z dzieckiem już w drodze. No bo ty przecież nie wyrzucisz kobiety w ciąży. Opłaty - ty masz zarabiać na tym mieszkaniu, a nie po równo. Ta nauczka była potrzebna dla ciebie - teraz wiem, że wynajmiesz pokój na innych zasadach innym juz osobom. Tylko możesz dziękować swoim współlokatorom, że tak się to tylko skończyło, bo nie wolno kogoś rozbestwiać swoją uległością. Ofiara prowokuje swego kata zachowaniem. Ty to zrobiłaś, a teraz prosisz kata żeby sobie poszedł z mieszkania, no więc jak on mógł zareagować. I dziwisz się ich wściekłości?! Przeciez tak wam było razem dobrze....

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????