Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gretassssss

łóżko dla dziecka pomocy

Polecane posty

Gość zwwwww
no chyba matka wie najlepiej, nie?:o 16 m-cy?moim zdaniem jeszcze dziecko jest za małe na takie łózko.

pewnie ze jest w sam raz dla takiego dziecka im wczesniej uczysz dziecko zasypiać w " doroslym łożku" tym lepiej

Gość mama julii######
ja kupilam podobne córce jak miala 20mcy w wg mnie mozna wczesniej sa barierki ochronne wiec dziecko nie wypadnie samo moze wyjscz niego moja mała nie chciala spac w łóżeczku zasypiala z nami w łóżku potem ją przenosilam ale jak sie obudzila w nocy to był płacz i musialam spowrotem do naszego łóża ja brac a odlkąd ma swoje łóżko spi w nim cała noc takze ja jestem bardzo zadowolona

Gość Despina
pewnie, że może maluch juz spac w takim łóżku:) my mamy Stokke.Polecam bo jest od 0-7 latek:)

Gość mamama27
mój ma 18 m-cy i niedałabym go do takiego łóżka - za bardzo się kręci w nocy, nieraz o 180 stopni, siada, zdarzy się mu nawet wstać - jak masz śpiące całą noc dziecko to ok - dla niespokojnego dziecka nie - mój raz spadł na głowe - wizyta na pogotowiu itd - masakra była

Gość mamaaaaaaaaaa
moja corka miala 1,5 roku jak kupilam jej podobne i jestem bardzo zadowolona sama wchodzi, wychodzi bez najmniejszego porblemu

Gość mamaaaaaaaaaa
moja corka miala 1,5 roku jak kupilam jej podobne i jestem bardzo zadowolona sama wchodzi, wychodzi bez najmniejszego porblemu

Gość mamaaaaaaaaaa

Gość Quantema
www.lozkapietrowe.com ja tutaj kupiłam łóżka dla swoich dzieci, co prawda nei kupilam piętrowego ale dwa pojedyncze. Mają całkiem dobry wybór i super ceny! polecam wszystkim!