Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana kobitka

pomoc dla mariusza--dostaje szalu

Polecane posty

czesc, nie wiem czy ktos sie z was orientuje ale kiedys pisal tu taki mariusz i zebral o kase.Ja do niego napisalam lecz tutaj pare osob ustrzeglo mnie przed nim i mu nie pomoglam bo to naciagacz.Teraz cholera mnie bierze bo dostaje ciagle maila od niego z prosba o pomoc.Wczoraj napisal "witam to ja mariusz kaczmarek nie wiem czy mnie ktos pamieta jescze ale mam bardzo goraca prosbe bo wkoncu dostalem zamienne mieskanie 4 ulice dalej bede mial w domu juz wc i ciepla wodei gaz tylko obecnie niestety bnie stac mnie na przeprowadzke z tej ruiny zagzybionej do nowego mieszkania ktore dostalem bo tu gdzie teraz mieszkam idzie do zbuzenia jezeli mogl by mi ktos pomoc w przeprowadzce bede bardzo wdzieczny z calego serca bo nie stac mnie zaplacic 200 zl za transport i nawet nie mam mi kto pomoc wyprowadzic sie z tej ruiny wiec prosze o pomoc mariusz" Ludzie co ja mam zrobic aby ten czlowiek juz do mnie nie pisal????? moge go zaznaczyc jako spam ale on bedzie dalej pisal na moj adres. Pisalam mu 10 razy bay skasowal moj adres i mi nie pisal. Szal mnie bierze !!!!!!!! jak mozna byc tak bezczelnym???????

up

Gość olivia dunham
nie wiem gdzie masz poczte, ale sprobuj poszukac u siebie taka opcje, gdzie wpisujesz adres i maile z tego adresu sa automatycznie czytane jako SPAM i nie dostaja sie do skrzynki glownej.

Gość ciekawy temat i to jak
ja to wiem z tym spam. nie mam sprawy. chodzi mi o to ze ten Pan nie raczy skasowac mojego adresu z listy. jak przychodza jego maila to mozna wyczytac tam chyba jakies 200 adresow emailowych. ja nie chce aby on dalej dolaczal moj adres i wszyscy ktorzy jego dunre maila dostaja czytali moj adres tam :-O

Gość ciekawy temat i to jak
to ja zdenerwowana kobitka .