Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

tradzik

Polecane posty

Gość niwaaa

czy jest tu ktos kto wyleczyl tradzik??

Gość najlepiej nasieniem
chlusnac na twarz

Gość ja mam nadzieje ze wyleczylam
Diane 35, bralam 5mcy

Gość niwaaa
pytam powaznie

Gość niwaaa
a po jakim czasie Ci pomogło??? bierzesz jeszce czy juz przestalas, jesli tak to ile czasu brałas???

Gość trąąąądzikowa
Dziewczyny, a czy wy tez macie taką podraznioną i czerwoną wręcz twarz podczas stosowania rych różnych przeciwtrądzikowych rzeczy??

Gość djkshjf
daj mi nr to napisze do Ciebie i opowiem swoja historie.

Gość niwaaa
a jakie bierzesz leki?? bo ja bylam u dermatologa miesiac temu i przepisal mi 2 masci i 3 rzeczy robione w aptece, rano smaruje sie taka substancja a na to akneroxid 5, a wieczorem differin a na to papka taka i to zmywam po 30 minutach. Po jakis 2 tygodniach mialam taka podrazniona skore ze hoho , bylam taka czerwona jak spalona, kolezanki pytaly czy na solarium bylam , ja im mowilam ze sie opalilam tak mi wstyd było ale coz, teraz juz niemam takiej zaczerwienionej twarzy, a TY jak??

Gość bez sensuu3
j.w

Gość djkshjf
Daj mi nr, tu nie bede pisac:) Napewno napisze do Ciebie okolo 15. bo teraz nie mam czasu, a chcialabym Ci to opowiedziec.

Gość Brit Pinkey
Ja używałam żelu dogłębnie oczyszczającego z L'Oreal z taką gumową szczoteczką : http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=39841 po mies. było znacznie mniej wyprysków biorę też drożdżowe tabletki Lewitan ( 200 sztuk, 13 zł) już po 2 tyg. widac efekty, biorę po 9 dziennie ( 3 tabletki , trzy razy dziennie), osoby dorosłe mogą brać 12 tabletek dziennie używam też żelu z antybiotykiem Davercin, po użyciu krostki już na drugi dzień nie ma, kosztuje 25 zł. ( ale na recepte jest, mi sprzedali bez) Rewelacyjne sa kosmetyki z seri Siarkowa Moc. Używałam maseczki i kremu matującego. Trądzik jets mniej widoczny uż od pierwszego użycia.

Gość niwaaa
podaje moje gg 26015485

Gość trąąąądzikowa
Mam straasznie czerwone plamy... nie wiedziałam, czy to tak powinno być, czy może coś ze mną nie tak, ale wychodzi na to, że tak już musi być

Gość niwaaa
tak, mi pan dermatolog powiedzial ze musi byc zle zeby potem mogło byc dobrze, ale nie wiem jak długo to wytzrymam, nie moge sie malowac i tak musze wychodzic miedzy ludzi

Gość mała miii30+
ja brałam diane35-najlepsze efekty bo te wszystkie masci, płyny kremy i inne przepisywane przez dermatologa nic nie pomagały teraz biore lżejsze hormony SYLVIE20 moge wam polecic jeszce super tonik do zrobienia samemu kupic w aptece nafte-petroleumD5 i olejek pichtowy wymeiszac 10ml olejku i 40ml petroleum przemywam tym twarz-super działa na zaskórniki koszt olejek ok 7zł nafta zalezy raz zapłacilaml 5zł a innym razem 9zł-za 100ml

Gość niwaaa
dziewczyny mam do was pytanie, bo widze juz znaczna poprawe na mojej buzce, i nie mam pryszczy ale moja skora jest strasznie zniszczona. Sa jakies zabiegi zeby to zmienic, czy juz nigdy nie bede miala norlalnej buzi bez blizn, bo mam na czole takie dolki bardzo słabo widoczne a ja chce miec gładka buzke. Czy ktoras z was stosowala jakies zabiegi wygladzajace skore po wyleczeniu tradziku??? jakies kwasy czy cos i czy to pomaga i w jakim stopniu??

Gość ja mam nadzieje ze wyleczylam
nie juz nie biore bo efekty widzialam w trakcie brania 2 opakowania i skonczylam na 5. Nie biore juz od lutego i odpukac mam gladka buzie bez krost tylko te przebarwienia nieszczesne:O dopiero mi te Diane pomogly bo wydalam juz tyle pieniedzy na rozne masci tabletki i inne gowna ze w akcie desperacji poszlam do gina po Diane.

Gość niwaaa
a ja sie boje brac hormony, słyszalam ze jak sie odstawi to po jakims czasie wraca tradzik nawet gorszy dlatego sie obawiam

Gość Brit Pinkey
Moja kuzynka brała hormony i jakieś silne antybiotyki i ma teraz bardzo zniszczoną wątrobę. Przez tą chorą wątrobę ma na całym ciele wrzody. Jak jej pęknie, to ma dziurę w miejscu tego bombla,że palca by się dało wsadzić. Lekarze sa już bezradni....... Od tych hormonów i antybiotyków bardzo sobie wątrobę zniszczyał, a jak dostanie okresu raz w roku, to cud jest........

Gość gmguptptptptpt
A ja stosuje epiduo i mam mega sucha skórę. Czym mam ja nawilzyc? Jem też tabletki i póki co mam mniej tłusta skórę ale zaskórniki dalej są, pełno ich

Gość Brit Pinkey
Może Bioderme linie do cery bardzo wrazliwej po zabiegach chemicznych

Gość Stefanek2154
gmguptptptptpt, sucha skura wynika z użycia zbyt wielkiej ilości środka! Przeczytaj dokładnie ulotkę i nie przesadzaj :)

Gość jakastammm
Tylko i wyłącznie EPIDUŁO żel... kosztuje jakies 50zł kłopoty z trądzikiem miałam od zawsze, aż trafilam na ten specyfik. Bardzo wydajny teraz nie mam ani jednej krostki z tym, że ja smarowałam bardzo cieniutko i to raz na 3 dni.. w przeciwnym razie skóra się łuszczy... a tego nie chcemy ... tak więc serdecznie polecam! Poprawe widać po 2 tyg. w sumie u mnie nawet szybciej.... TYLKO NIE PRZESADZAC Z ZELEM! Pzdr.

Gość ja prawie wyleczylam
czasem cos tam wyskoczy jeszcze ale jest 100 razy lepeij niz bylo

Gość dostana ale 50 zł
odstawić słodkie i pikantne rzeczy jedynie to można owoce i miód i kudzu pomaga na tradzik cghociaz to leczy od nałogów ale oczyszcza organizm z toksyn

Gość ja prawie wyleczylam
moj sposob 1. pomada ojca grzegorza 3x dziennie, potem 2x dziennie 2. peeling 3. krem bambino ochronny na noc/ na dzien jak siedze w domu 4. jak musze umyc twarz np w srodku dnia to szare mydlo/ mydlo bambino,badz babydream, jakies dla dzieci 5. tabletki humavit skrzyp i pokrzywa 6. maska z zielonej glinki ziaja 7. brevoxyl czasem, np co 2,3 dzien meczylam sie z tradzikiem kilka lat teraz jest o niebo lepiej.