Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarna z problemem

dziwne uplawy. co to moze byc?

Polecane posty

jestem w 24 tygodniu ciazy. Od jakiegos czasu ciagle mam wrazenie, ze ze mnie cos wycieka. Latam do kibelka by sprawdzic czy to nie krew, bo wrazenie jest takie jak przy bardzo obfitej miesiaczce. Dzis rano, gdy robilam sniadanie poczulam jakby parcie i poszlooo.. wycieklo ze mnie mnostwo wodnistej wydzieliny, prawie bezbarwnej i bezzapachowej. az mi po nodze polecialo. Nosze wkladke i ciagle mam wrazenie, ze mam tam mokro. Czyzbym popuszczala mocz...? :/ Wybaczcie mi az tak obrazowy opis, ale moze ktoras z was tez tak miala. mieszkam zagranica, lekarza tu sie widzi 2x w ciagu calej ciazy, nie mam kogo zapytac o rade. powinnam sie niepokoic? badania mam ok, niedawno mialam usg, wszystko bylo ok.

Gość Ania23L
Jedź na pogotowie bo to wody płodowe mogą sie sączyć i to nie jest dobre nie chcesz chyba w 24 tyg urodzić

też pomyślałam o tym, że mogą Ci się wody sączyć! Jedź do szpitala i lepiej to sprawdź.

nie strasz mnie... jestem sama, maz na wyjezdzie, tutaj to jest totalna masakra z opieka medyczna, nie ma czegos takiego jak pogotowie... chyba sie pochlastam.. dzieki za odpowiedz.

w Polsce w aptece można kupić test, który wykrywa wody płodowe, może u Ciebie też takie są?

podjade i zapytam. tu jest taka lipa ze wszystkim, ze czasem to az brak mi slow. kraj bogaty, czolowka w EU, ale jak porownuje do tego co w PL to sie zalamuje. dzieki jak nie wiem co dziewczyny

Gość Ania23L
a szpital ? Jakiś lekarz prywatnie. Szpital musi ci pomóc jedz tam jak najszybciej. też jestem w ciąży i aż sie stresuje że twojemu dzidziusiowi coś może sie stać albo tobie. Jedź szybciutko do szpitala

wlasnie wrocilam ze szpitala. wszystko jest dobrze, to tylko takie silne uplawy, taka moja uroda w ciazy :) hmmmmm... zrobiono mi testy i usg, dzieciatko wazy juz 560dkg :) bardzo bardzo dziekuje za troske. sciskam i pozdrawiam

Gość Ania23L
Nie ma problemu to super że dobrze :)