Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła,bardzo zła

Siostry córka dokucza mojej

Polecane posty

Gość zła,bardzo zła

Mam pod sobą siostrzenice od 3 tyg. Mam się nia zajmowac 3 miesiące bo siostra wyjechala do pracy sezonowej do Niemiec.Mam swoje dziecko w wieku niespełna 5 lat i teraz siostrzenice(9 lat) która moją ciągle popycha, szturcha, podejdzie pociagnie za włosy, uderzy,i nawet w twarz i ja sie przypatrzyłam sytuacji czy moja czasem ją nie prowokuje, ale nie!!, córka jest bardzo spokojna, grzeczka, cicha,nie umie sie kłócić, ciagle ustepuje, nie umie nawet oddac jak oberwie. Dziś córa siedziała grzecznie ogladała bajke,usiadła na brzegu fotela, a ta podleciała i ją pchneła że sobie córka az palca wybiła. Wczoraj kilo cukru wyjeła z szafki rozsypała na podłoge złosliwie , i zgoniła na Lilkę, a widziałam że to nie Lil tylko ona to zrobiła. Lekcji nie chce jej sie odrabiać, jak wyjdzie na dwór to przyjdzie na sam wieczór, a miala za 2 godziny przyjsc i mnóstwo takich wkurzajacych sytuacji, moje dziecko chodzi zastraszone w własnym domu aby bęcków nie oberwac. Siostra mówiła że mam ze swoim mężem być surowa i stanowcza bo do niej inaczej się nie da, mąż doskonale potrafi postawic młodą do pionu,nawet jednym spojrzeniem, ja to moge sobie mówic, prosic a ona i tak swoje :( jakby mogła to by tu u nas na zawsze została. Jak to jest że mąż nawet nie musi nic mówic tylko palcem coś wskaże lub spojrzy sie na nią i ona pokornieje i juz leci biegiem posprzatac , albo spać a ja gardło nieraz zdzieram a ona tylko śmieje się ze mnie, ja mam łzy w oczach a ona usmiech od ucha do ucha czyli :ty gadaj se ciotka a ja i tak zrobie po swojemu..." Dodam że ona mojego męża się nie boi,nic z tych rzeczy, mnie także nie, ale jego sie posłucha a mnie nie a dodam że młodej dobrzez nami się mieszka, bo cały czas powtarza że jakby mogła to by tu u nas na zawsze została. Jak to jest że mąż nawet nie musi nic mówic tylko palcem coś wskaże lub spojrzy sie na nią i ona pokornieje i juz leci biegiem posprzatac , albo spać a ja gardło nieraz zdzieram a ona tylko śmieje się ze mnie, ja mam łzy w oczach a ona usmiech od ucha do ucha czyli :ty gadaj se ciotka a ja i tak zrobie po swojemu..." Dodam że ona mojego męża się nie boi,nic z tych rzeczy, mnie także nie, ale jego sie posłucha a mnie nie

Gość paralelaEla
jak to pod sobą ? jesteście razem w łóżku ? ty na górze ona na dole ? lesby ?

Gość bykolka 25
Patologia :-O Proponuje pasem malej po dupie to sie oduczy.

Gość zła,bardzo zła
bykolka 25 u ciebie w domu to dopiero jest patologia Sory za powtorzenie ostatniego akapitu

Gość bykolka 25
Sory ale u mnie sie nie dzieja takie rzeczy. Mala jak nic jest rozpuszczona wiec trzeba szybko dzialac. Pasem na dupe to sie jej odechce broic.

Gość zła,bardzo zła
to byś ją musiała co 5 minut smagac pasem, az bys jej krzywde zrobiła, i co nadal to popierasz aby ciągle lać az do uszkodzenia dziecka?

Gość we33
karć ją za to

Gość we33
i stanowczo bez żadnego tam się cackania

Gość zła,bardzo zła
up

Gość kiciorynka2222
za ucho i do kąta marsz !!!!!

Gość marinannaaa ta jeyna
nie pozwalaj jej na to, zewrij jakąs gietk gałązeczke i postrasz nia że jak przeskrobie to zapiecze dupcia :)Nie trzeba duzehgo zamachu brac aby zaszczypało :p

Gość przyszła mama :)_
strzel jej po dupie, jakby moje dziecko przez nią palca sobie wybiło to bym zatłukła na miejscu

Córka siostry czuje sie prawdopodobnie zagrożona bo nie jest u siebie, opiekują sie nią obcy ludzie, pewnie nie ma poczucia bezpieczeństwa wiec na wszelki wypadek pokazuje że też jest ważna.

Gość co zrobić z nimi?
zabroń wychodzenia z domu, oglądania bajek. chwilowo jest jakby Twoją córką. nie daj się jej sprowokować. i traktuj dziewczynki sprawiedliwie. jednakowo.

Gość przyszła mama :)_
ostro i twardo z nia postepuj tak jak twój mąż

Gość Twoj maz odzywa sie do niej st
anowczym tonem!ty tez tak zacznij,a nie drzesz sie na nia bez sensu,co i tak nie przynosi rezultatu.

Gość eeewwweee
dzieciak juz ma taki glupi charaketr i nie zmienisz jej

Gość nie pozwol na to
nie pozwol aby jakas gnojówa twoje dziecko biła i zastraszałą

Gość i ty sie tak dajesz
ja bym nie dopusciła do takiej sytuacji aby 9 latka mna sterowała

Gość sdadaaa
nie umiesz nawet 9 latka się zając i jąej pokazac co wolno a co nie???

Gość lo matko swinto ale jaja
nie potrafisz obronic wlasnego dziecka przed terrorystka?? a gdzie jest ojciec tej siostrzenicy??

Gość zazwadzkaszooł
jakby siostrzenicca bila moje dziecko to ja bym zbiła wtedy siostrzenice, nie dlatego ze ja moge a ona nie, tylko dlatego że niech wie jak to miło jesli ktos starszy ja uderzy

Gość wygonic do pokoju
za fraki i do pkoju wyganiac jak bedzie broic

Gość to na pewno prowokacja była
a autorka jest kretynką :o

Gość a ja mam zly dzien
dlaczego ma byc kretynką?,moja córa identytcznie do młodszej siostry sie zachowywała do kiedy nie oberwała po "uszach" kilkakrotnie, teraz jest spokój

skoro dziecko jest pod Twoja opieka to jak jest tak niegrzeczna i widzisz zle zachownie wez za reke i postaw do kata...raz ..drugi..piaty i sie nauczy. daj jej kare. zero wychodzenia na dwor..zakaz bajek albo kompa.