Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjeżdzająca

kto mi pomoze? chodzi o bilet na lotnisko

Polecane posty

no nie to ja placilam ostatnio cos 250 funtow za nas 3 w dwie strony. ja wiem ze trzeba posmakowac z butelki, w koncu latalam juz tyle razy.. no ale nie soczek z kartonika. a wogole takie pytanie mam.. czy ja nadal moge malemu nalac picie w butelke (tj niekapek) jak on ma 2.5 roku??? i smakowac czy on juz sie nie kwalifikuje?

Gość ja latam rynairem
z london stansted do wroclawia i teraz najrtanszy bilet w jedna strone to 25 funtow. kiedys byly nawet za funta. a raz udalo mi sie kupic za 1 pensa!!!!

Gość _sally_
wyjeżdżająca - po pierwsze proponuję robić rezerwację bezpośrednio przez ryanair :) http://www.ryanair.com/pl - będzie taniej i wszystko napisane. Na jak długo lecisz? Bagaż podręczny - max 10kg, określone wymiary (są podane na stronie) - na allegro można kupić za 50zł walizkę na kółkach, która jest wręcz idealna. Nie możesz mieć w środku kosmetyków powyżej 100ml. Na lotnisku dostaniesz taki specjalny woreczek (szer.20cmx dł. 10cm czy jakos tak) do którego będziesz musiała przełożyć te wszystkie kosmetyki. To co sie nie zmieści albo przekroczy - zostaje na lotnisku. Proponuję zaopatrzyć się w małe buteleczki z żelami, szamponami np. w rossmanie - duży wybór, koszt ok3zł. Na sobie możesz mieć ciuchów ile chcesz, jakby coś się nie zmieściło, w samolocie zawsze można ściągnąć. Dodam, że w rayanerze zanim wystartuje mozna się zagotować... Nie wiem co Ci jeszcze napisać, jak masz jakies pytania to pytaj. Latam tymi liniami raz na miesąc-dwa ;)

chyba wszedzie lepiej niz w polsce:P ja od 2004 roku. hehe dobra ta historia z tym mlekiem z cycka. sama karmilam cyckiem wiec i w samolocie karmilam, zakrylam sie i tyle :) najgorzej jak taki dzieciak kupe zrobi, a tej toalecie sie masakycznie przewija hehe

nie musisz kupowac woreczka na lotnisku bo to koszt za jedna sztuke jednego funta, czy tam 5 zl. kupisz w sklepie cale opakowanie woreczkow za tyle samo. wazne zeby byl taki zapinany. szampony czy tam zele to kupisz sobie na miejscu.

Gość _sally_
z ryanair zapłacisz za ten lot 132,90 zł - prawie 100zł różnicy. ;)

Gość ja latam rynairem
woreczek nie musi byc zapinany ale musi byc przezproczysty.tak przynajmniej mi ostatnio powiedziano, wiec mozna uzyc woreczkow sniadaniowych.

Gość _sally_
na standsted to Cię cofną , żeby przełożyć do ich zapinanego woreczka! U Nas w Polsce raz są , raz nie, czasem wystarczy jakaś swoja przeźroczysta kosmetyczka, czy nawet reklamówka. Nie zwracają aż tak na to uwagi. Poza tym jakby mogliś skoro u Nas woreczków wiecznie brak. Poza tym mi kilka razy już udało się przewieźć maszynke do golenia :D w jedną i drugą stronę. Wyjeżdżająca - proponuję wziąć ze sobą podręczny 10kg i ten drugi 15kg - 6 miesięcy to dosyć sporo. Weź z ciuchów to co potrzebne, jak trochę zarobisz to zobaczysz.. tam ciuchy są tanie, przy tamtych zarobkach ;) Wysłanie paczki ekeonomicznej (nie pamietam ile kg) kosztuje 56zł, a priorytet 60zł , takze zawsze mozna się jakos poratowac.

Gość _sally_
no to jeszcze lepiej :) My dalej na temat, w zainteresowana tematem gdzies uciekła... ? - zarezerwowałaś już bilet?

Gość paczka z londynu
tp 18f za 15 kg i funt za kazde dodatkowe kilo .