Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzatka mama tadka

kod na 60 minut za free w orange

Polecane posty

Wysłałem przed chwilą i dostałem sms z informacją, że za tajemniczy kod otrzymałem abonament na Kafeterię ważny 7 dni, bez limitu :)

Gość Do Małgorzaatkiii
Nie mam nic na koncie numer orange tj. brak środków - wysłałem na 80101 z hasłem NIESPODZIANKA i niestety NIC - a nawet zwrotny sms "Kod, który podałeś jest nieprawidłowy.Zwerfikuj go i sprobuj jeszcze raz" - jak to mam rozumieć ???

zle pisales pokrako, sprawdz czy bezblednie napisales i z duzych liter tepaku

To prawda. Tak naprawdę dostałem 60 minut na 7 dni. Tylko trzeba napisać dużymi literami.

Gość łłłoooo matkooo
tak wpisujcie z DUZYCH LITER. ja mam 60min do wszystkich, 15 do orange, 35 smsow do orange i cos jeszcze:)

Gość Do Małgorzaatkiii
co z dużych liter ? nie widać, że porawnie wpisane było ciulu-podszywaczu Małgosi !! co za cwel !!

i jak udało się? kod ważny jest do dzisiaj ale nie wiem do której godziny dokładnie więc może już koniec promocji? Mimo wszystko wpisz dużymi bo jak ja wysyłałam pierwszy raz to też mi przyszło że kod błędny ale wysłałam po raz drugi i ok:)

Gość łłłoooo matkooo
Tajemniczy kod Orange na dziś to: GGZ7H8. Po jego wysłaniu można otrzymać 35 SMS-ów do Orange wymiennych na MMS-y, ważnych przez 4 dni. i wiele innych, szukac w necie!!!!1

Gość Do Małgorzaatkiii
Faktycznie w końcu wyszło OK i naprawde doładowali !!! wielkie dzięki Małgoś :-D

Gość nanno
Jak Wam poszło wczoraj dziewczyny z tymi tajemniczymi kodami? Ale to chyba nie koniec zabawy, wiem bo słyszałam że można dostać rabaty w Orange jeżeli masz kilka usług w sieci. Może któraś z Was już testowała tę usługę, to poproszę o relację

Gość obserwatorka tematu abc
macie jakieś nowe kody na bezpłatne doładowania do orange ?