Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenstwo:)

Zerwał ze mną..

Polecane posty

Zerwał ze mną wczoraj.. w sumie sama nie wiem dlaczego, 2 dni temu spędzlismy dzień razem ,oglądaliśmy filmy ,wygłupialiśmy się ,wszystko było pięknie. W poniedziałek rano też było wszystko dobrze do czasu aż nie dostalam od niego sms'a ; Nie pokazuj mi się wiecej na oczy.. bla,bla,bla. Zaczeliśmy się kłócić o to ,że jego kumpel powiedział mu ,że jedna z moich koleżanek zostaje u niego na noc w domu,a on powtórzył to mi.. więc z ciekawośi zapytałam się jej czy to prawda ,a ona że nie.. I od tego się zaczeło.. Poszłam do niego do domu po swoje rzeczy i próbowałam z nim rozmawiać ,ale on powtarzał tylko ; ' nie będziemy już razem ,to koniec ,mam cię dość ,nie kocham cię już ' wrócilam do siebie ,przepłakałam pare godzin aż się odezwal ,że ma coś do załatwienia i że może do mnie potem wpadnie.. nie wpadl , dziś rano napisałam mu sms'a ,że może wpadnie na jakiś obiad i film, odpisał ' nie ,sorry to koniec ' Nie wiem co mam robić ,ciężko mi jest strasznie ;( Jak mam go odzyskać ?

18..

Gość mistrzyni w jedzeniu
współczuję :( idiota nie wracaj do niego chocby swiat sie walił bo za drugim podejsciem bedzie gorzej i on straci do Ciebie szacunek trzymaj sie mała:*

Niedawno dostałam od niego sms'a ; Przepraszam ,ale to koniec..

Gość kasm
skoro mowi to koniec to znaczy KONIEC a nie CIĄG DALSZY czy ty nie masz rozumu? :o a jeżeli masz to go uzyj :o

a może to był jedynie pretekst, żeby zakończyć znajomość? może ma kogoś? Kobieto, jeśli okazał się kretynem to nie jest Ciebie warty! W taki sposób nie załatwia się spraw, chyba nie jest dojrzały emocjonalnie, żeby zrywać przez smsa... nie odzywaj się do niego, nie poniżaj się!!

Tylko ,ze pare razy już mówił koniec ,a jednak to koniec nie był..

No typowo co za idiota.... I że niby tak odkochał się w jeden dzień ...? gdyby Cię naprawdę kochał szczerze to nie da się w jeden dzień odkochac ..

Poza tym co z tego ze Cię przeprasza ? Co z tego . Zranił Cię i żadne przeprosiny nie ulecza tego co zrobił .

Gość kasm
walic takich idiotow :o

Nie ma nikogo innego ,pytałam jego znajomych i jego samego..

to może coś się stało, coś co sprawiło, że się zmienił, jakaś sytuacja nieciekawa nie wiem, czasem ludzie postępują inaczej niż by chcieli, zamiast szukać wsparcia w drugiej osobie, to wolą ją zostawić... sama nie wiem... jedynie szczera rozmowa by pomogła, ale skoro on nie chce rozmawiać to porażka a Ty się zamartwiasz, współczuję Ci, bo nie cierpię niejasnych i niedogadanych sytuacji...

Spróbuje dzisiaj jeszcze z nim porozmawiać ,może dowiem się czegoś nowego..

próbuj, ale jakby nie chciał to nie nalegaj wiem, że to cięzkie, bo się martwisz i sto mysli na sekundę, ale ja bym sie juz nie odezwała jesli naprawde mu zalezy to sam powiniem sie odezwac i wytłumaczyc co sie dzieje!

Zadzwonilam do niego i zapytalam się czy znajdzie dzisiaj dla mnie chwile czasu ,a on odpowiedział ,że poźniej bo teraz idzie na basen i do mnie zadzwoni jak będzie w domu..

To będzie ciężkie ,ale musze dać radę.. Dzięki :)

No więc za każdym razem jak pytałam mu się dlaczego zerwał to albo zmieniał temat albo mówił ,że musi coś zrobić..

Na Facebooku..

Odezwie sie do mnie jak wroci z silowni.. na razie pozostaje mi tylko czekać..

Gość yoghurt
Przestań o nim myśleć i skup się na masie!

na basen, na siłownię, widać co jest dla niego ważniejsze... przykro mi to mówić, ale dla mnie to on się zachowuje jak szczeniak i olałabym go!!! A na pewno bym nie czekała, aż łaskawie znajdzie dla mnie czas. Na Twoim miejscu bym nie odebrała, zobacz, że on Cię olewa a Ty czekasz jak taki piesek...nie daj się tak traktować dziewczyno!!!!!!!!!