Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weakness

nigdy nie będę idealna

Polecane posty

Gość weakness

nienawidzę siebie i swojego ciała, mam 163cm i ważę 57kg! Nie mogę na siebie patrzeć i wywaliłam wszystkie duże lustra z mieszkania. Nie potrafię schudnąć, chyba jestem uzależniona od słodyczy. Nie daję rady psychicznie, ciągle tylko słyszę od najbliższych sugestie dotyczące mojej figury:/ Poradzcie coś...

Co znaczy nie potrafie schudnąc ? Masz diety ale dalej jesz słodkie czy co ? Ćwiczysz coś ? Biegasz ? Siłownia ?

Gość weakness
staram się więcej ruszać i ograniczać jedzenie, ale daję radę tylko kilka dni, a potem znowu...ehhh

No ale do schudnięcia to musisz miec jakąs motywacje a nie biegasz np dzień w dzień i potem wpierdalasz słodkie . Takie coś to na nic . jak Ci naprawdę przeszkadza twoja waga to musisz się zmotywowac i cwiczyc chocby w domu sama .

Gość weakness
Ogólnie to dużo nie jem,rano jakaś kanapka potem obiad i wieczorem albo jogurt albo nic.Tylko te ciastka... Od dziś robię brzuszki i nie chodzę do sklepów,żeby nie kusiło!

Gość iououftdr
przecież Ty jesteś szczupła.Ja mam 165 cm i waże 75 kg i wiecie co? nie jest źle :classic_cool:

Gość weakness
Ja w swoim ciele czuje się okropnie, od jakiegoś czasu w ogóle nie chodzę na zakupy. Muszę się za siebie wziąsc i zejść do 50, może wtedy polubię siebie...

Gość a dlaczego to nie chodzisz
na zakupy ?? Prawda jest taka ,że przy swojej lekkiej nadwadze spokojnie mozesz wyglądać bardzo seksi jesli o siebie zadbasz. Żadne bezkształtne ,obwisłe ,ciemne worki itd Nie czekaj aż schudniesz !!

Gość bueee jak można
pokazywać w internecie taki zdałniony ryj lady love?? :o