Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy z otoczenia na nie

a sukienke będę miec taka!

Polecane posty

Gość madalinka pralinka
jesli do cywilnego , to jak najbardziej pasuje :) tylko ja zakryłabym czymś lekkim ramiona, bo to jednak urząd :)

tak, bedzie szal jeszcze i dodatki wiadomo tak nie pojde:p buty tez bede miec:D

Gość madalinka pralinka
bedziesz wygladac pieknie :) a resztą się nie przejmuj

śliczna!!! :) coś podobnego planuję u siebie :)

dziekuje tylko nie wiem dlaczego jesli sie nie bierze slubu w kosciele, nie ma sie dlugiej sukni i wesela na 300 osob to spotyka sie z taka krytyka? czy to ze biore 'tylko" cywilny swiadczy ze jestem zlym czlowiekiem? bo sama do cholery nie rozumiem skad w ludziach tyle jadu!

Gość 3621447965525
to Twój ślub i Twój wybór.i tylko Ty możesz decydować jak ubrana i jaki kiedy ślub bierzesz. trzymaj się i szczęścia życzę

Gość suknia
Śliczna, bajkowa i nie wiem jak jeszcze!! Nie rozumiem jednego: do kościoła trzeba zakrywać ramiona, bo kościół ale dalczego w urzędzie też??? Paranoja jakaś!

sukienka jest jak dla mnie "nawet ładna" ale powiem ci coś, jeśli chcesz ubrać długą suknię, choćby nawet białą ślubną, długą do ziemi to ubieraj!!! w ogóle nie przjmuj się tym co mówią inni, nie rób błędu bo będziesz żałować, teraz nie żałuj sobie i ubierz jaką tylko zamarzysz :D szczęścia!

ja wlasnie nie chce dlugiej:)

sukienka jest jak dla mnie "nawet ładna" ale powiem ci coś, jeśli chcesz ubrać długą suknię, choćby nawet białą ślubną, długą do ziemi to ubieraj!!! w ogóle nie przjmuj się tym co mówią inni, nie rób błędu bo będziesz żałować, teraz nie żałuj sobie i ubierz jaką tylko zamarzysz :D szczęścia!

sorry wysłało mi dwa razy rozumiem, skoro nie chcesz długiej to ubierz krótką, jaką będziesz chciała :) życzę wszystkiego dobrego :)

Gość jkjkjkjkjkj
mi sie nie podoba brydka

Gość wow!!!!!!!!!!
Sukienka jest piękna, naprawdę! Nie masz co się zamartwiac zdaniem innych bo czy to ważne gdzie, kiedy, w jakiej sukni i z iloma goścmi?! gdyby to gwarantowała szczęscie to można byłoby sie nad tym zastanowic ;) ale tak nie jest więc OLEJ WSZYSTKICH! To Tobie ma się podobac i Tobie ma byc dobrze.

Gość mowie co widze
Jak masz 20-25 lat to cudowna, jak wiecej, ale dziewczeca urode to tez cudowna. Jesli wygladasz na wiecej niz 25 lat - masakra...

Gość mn
jak na krotka swietna