Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parowka###

Koniec swiata w sobote?

Polecane posty

Gość Parowka###
risa,a nie chcesz wrocic do Boga?

Gość Risa
Chce, bo wierze. Staram sie byc dobrym czlowiekiem, ale i tak sadze, ze jestem na przegranej pozycji. Nie naprawie wszystkiego w kilka dni :(

Gość Risa
Poza tym jestem typem antysocjalnym i zakompleksionym i ciezko by mi przyszlo pojscie np. do spowiedzi. Nie umiem :(

Gość abcdefgasdad
Mi by koniec świata odpowiadał

Gość Marcin feat Mateusz
Pierdolony skurwysyn cos sie dziadkowi popierdoliło pod sufitem! Kutas jebany do psychiatryka chuja! Dziad chyba se dawno nie poruchał i pierdoli farmazony. Taki 90latek moze tyle napierdolic w spółczesnym świecie to chore moze se tyle napierdolic co popierdolic, Pedał Jerychoński.

Gość Riddi
Wezcie przestancie pier**dolic.. kolejny psychol który glosi koniec swiata. Co nastepny to coraz gorszy koniec. Smieszne to. Jeden tu napisal ze massmedia podniecaja "ogien" adreanaliny. A wy sami tym glupim "pierd**doleniem" podniecacie to wszystko. Ogarnijcie to. Ktos dobrze napisal " ..nikt nie zna dnia ani godziny.."

Gość kucik
pier**lony dziad cos se wymyslił, tak samo moge se powiedziec ze w ew. judasza odczytołech koniec swiata

Gość zaraz o tym beda mowic
w pytaniu na sniadanie na tvp 2

Gość mutna ;(((
ja w to nie wierzyłam ale kolerzanka czytała w necie jak to ma wyglądać i sie zaczełam bac na karzdej przerwie rycze i boje sie ze stracę bliskich ;((((( mam nadzieje że to tylko głupie plotki lub ten jasnowi znów sie pomylił ;:(((( mam nadzieje że to sie nie wydarzy i że bóg da szanse nam jeszcze troche porzyć :((((

Gość świetnie....
Nie da rady z tym końcem swiata w sobotę. Musi potrwać jeszcze przynajmniej do końca miesiąca. Pierwszego muszę zapłacić alimenty. Nawet nie chcę mysleć co byłoby, gdybym nie zapłacił....

Gość Jwevisuhbjejhnfhjnwgnfsjhkd
Zawalę studia przez tego dziada :| on ma coś z głową.

Gość Jwevisuhbjejhnfhjnwgnfsjhkd
Zawalę studia przez tego dziada :| on ma coś z głową.

Gość olciś
Na pewno bedzie kiedyś koniec świata .W 2012 miał być , 1994 też, ale nie wierzcie w to tak bardzo matka natura sama wybierze na kogo bedzie czas.

Gość gafat
W sobotę to mają być burze, a nie koniec świata :) przynajmniej ktoś taką teorię opublikował na www.21052011.pl ... Ja tam na balkon z piwem i popcornem nie wychodzę wyczekiwać końca :)

Było już wielu podobnych, którym się wydawało, że znają datę końca świata. Gdybyście mieli czyste sumienie, to byście się tego końca tak nie obawiali .

Gość szałdi.
ja nie wiem co o tym myśleć, przecież datę końca zna tylko Bóg.. to ten cały Camp.. coś tam jest szurnięty! ludzie nie wiedzą kiedy to nastąpi, a w Polsce nie ma mowy o trzęsieniu ziemi!