Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaRakowieckiej

Dobra, czas się przyznać... jestem tutaj 2 lata i oto mój bilans

Polecane posty

Gość NaRakowieckiej

Mój staż na tym forum jest dosyć spory już... przez około 2 lat, a może i nawet dłużej prawie dzień w dzień tutaj jestem.. nigdy nie miałem jednego, stałego nicku.. codziennie pisałem pod setkami pomarańczy, pare czarnuchów-okazyjnie do jednego tematu itp mój bilans jest taki, że założyłem MNÓSTWO PROWOKACJI.. i to takie konkretne, które sięgały 10 stron... wcielałem się w szmaty, które zdradzają, w żone, która ma ochotę puścić się na bok, w lesbijke , w goscia, który ma mnóstwo pieniedzy i co chwila rucha nowe szmaty itp itp .. mnóstwo tego typu tematów zakladalem i prawie każdy cieszył się naprawde niezłym wzięciem.. generalnie jestem tutaj tylko z dwóch powodów 1) nudzi mi sie często.. 2) robie z was beke, gardze, ponizam, smieje sie... no beke z was robie;)

Gość Parowka###
Przyjdzie taki czas ,ze i z Ciebie ktos zrobi beke:) Ciekawe czy bedzie Ci tak do smiechu;P

Gość NaRakowieckiej
sram na to

Ty jestes albo chamem albo typowym Polakiem ktory chcac sie wykazac jakims dumnym intelektem pisze takie rzeczy ;/ ciekawe jaki byl bys na zywo ;) a ja sram na to ze robisz z ludzi beke , bo to Ty jestes jedna wielka sciema, zdaje sie zaszla pomylka genetyczna;) dziurawy kaleson Ci nawet ilorazem inteligencji tak malym nie dorowna ,bez obaw ,nie musisz pajacowac wiecej,wiemy ze jestes inny niz my;)

Gość łłłoooo matkooo
musisz miec strasznie nudne zycie towarzyskie. przykre to bardzo...

a skąd wiesz a może ludzie pisali i naśmiewali się z Ciebie żaląc się próbując pocieszyć czy coś nigdy nic nie wiadomo ile tu prawdy :)

Gość NaRakowieckiej
gardze wami i mam z was beke, codziennie po 10 prowokacji i sie z was smieje :)

Gość ulalalalala hhdhd
wiadomo przeciez ze wiekszosc to prowokacje, przeciez nie do pomyslenia zeby kobiety by;ly az tak zeszamcone, chociaz...

Gość NaRakowieckiej
kobiety akurat sa zeszmacone do szpiku kosci

bo pewnie u takich tylko miales szanse :P