Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknasmierc...

Czeka nas Piękna śmierć!

Polecane posty

Gość pieknasmierc...

Bedziemy mieli piekna smierc, wyobrazacie sobie? Majowe popołudnie, ogarnie nas światłość, zastępy archaniołów poprowadzą nas do niebios, przed bramą powita nas święty Piotr i zaprowadzi na sąd ostateczny a cały czas towarzyszyć nam bedzie muzyka chórów anielskich

Gość Januszek..........
Poszła won!!!!!

W sumie racja ale wizja tej kolejki przed sądem mnie przeraża bo pewnie bede 3 godziny czekala na swoja kolej.. albo jeszcze ktos mi sie wepchnie przedemnie.

Poczytaj sobie Biblię, to będziesz wiedzieć, co ma poprzedzić tą "światłość z nieba". Spodoba Ci się .

Gość pieknasmierc...
Zawsze znajdziecie cos zeby sie przyczepic :O Bedzie piekna smierc a co bedzie przedtem jest mi obojętne 21 Maja godzina 18:00 - Sąd ostateczny żywych i umarłych

Gość pieknasmierc...
Nie miał być o 6 rano, była to jakas pomyłka bo ten kto to mowil myslal ze chodzi o 18:00 Czasu Waszyngtonksiego, ale to zacznie sie o 18:00 czasu lokalnego w kazdym kraju.

No to o której rano czy wieczorem ? Będę musiała spać wymalowana ,

Gość w czerwcu wymienimy sie
wrazeniami

Gość pieknasmierc...
No mowie ze to bedzie o 18:00 czasu lokalnego, tzn. tam gdzie wybije 18:00 tam sie bedzie zaczynało, wiec pierwsza bedzie Nowa Zelandia a ostatnie Hawaje.

Gość Zdumiona baaarddzo
Niech mi ktoś wytłumaczy skąd się wzieła data 21 maj 2011 godz. 18? Czy to schiza Kafeterjan?

A będą transmisje telewizyjne ? Skąd takie informacje że w sobotę ?

Gość Stichi
21 maja tego roku? W ten weekend? Ja wtedy do wawy jadę bo sesja mi się zaczyna... Pewnie na kacu będę a tu jakiś koniec ma być?

Gość pieknasmierc...
No jak to skąd?? Słynny amerykański kaznodzieja studiował przez lata biblie i wyliczył to.

No to się można rozluźnić , a to już kolejny raz ktoś tak złowieszczy , przecież tego nikt nie wie , dlaczego mówią nie znacie dnia ani godziny ?

podobno ten staruszek wczesniej przepowiedział ten koniec swiata na 21 maj 1994r ale potem jak nic sie nie stało to stwierdził że sie pomylił i ponownie obliczył i wyszła mu data 21 maja 2011 :O:O:O

Gość wtedy wypij szklanke wody
a swistak siedzial i zawijal je w te sreberka..juz na kafe przerabialismy.3.wojne swiatowa,z 2 razy koniec swiata..cos jeszcze innego wymyslcie.nudno jakos:-P

Ej to chyba żart! ludzie co wy wymyślacie?! jak koniec świata? świat się nigdy nie skaczy tylko najwyżej ludzie:) a tak bez jaj to niech osoba która te informacje podała na forum to napisze może przyczynę końca świata jak już zaczęła... czekamy.

swiat sie skończy bo ludzie grzesza i sa zli... takie głosy chodza :O skoro bog nas stworzył tak 'nieidealnie' to czego od nas teraz wymaga?:O zebysmy byli gites majonez?:O

Rozmarzonażona tu nie chodzi o gites majonez. Bóg stworzył idealnych ludzi ale to Adam i Ewa zgrzeszyli i ludzie zaczęli grzeszyc. no logiczne że każdemu coś w drugim przeszkadza bo nikt nie jest idealny.

Gość amelia_3
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?