Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachcialo mi sie slubu

Fryzura / Makijaz

Polecane posty

Witam! Tak sie zastanawiam, czy warto mowic, ze sie chce fryzure slubna - moze lepiej powiedziec wieczorowa - mimo ze moim zdaniem to zadna roznica - wiem dokladnie jak chce byc uczesana to cena sie podwaja gdy gdziekolwiek wchodzi slowo SLUB... To samo z makijazem - moze poprosic o delikatny naturalny makijaz na wesele - nikt nie musi wiedziec, ze moje. Co wy o tym sadzicie? Ile placilyscie za te "rozrywki"? Obok ceny podajcie miasto jesli mozecie. Pozdrawiam

Gość aniutek263
szczecin planowane 250zl

Gość Zamiast
Za makijaż płaciłam 60 zl za uczesanie 80. Cena taka sama jakby to było na wesele a nie na mój ślub bo wszystko robiłam razem z moją świadkową. ALE lepiej powiedzieć że to an ślub bo raz zwykle chcesz dopiąć jaką ozdobę kwiatka czy welon. Dwa makijaż do zdjęć robi się trochę inaczej- jest wyraźniejszy. Dodatkowo zwykle wtedy starają się bardziej;-)

Dzieki za odpowiedzi. Mam nadzieje, ze nie zbankrutuje na tych przyjemnosciach... Moze faktycznie lepiej mowic co i jak - potem nie bedzie cie dalo dopiac welonu i klopot. W sumie nie powinni brac za idetyczne uczesanie jak mialam na studniowke, wiecej tylko dlatego, ze to moj slub.

Gość Panna mloda 2011 rok
ja za makijaz slubny zaplacilam 150 zł za fryzure 120 zł tak duzo, ale bylam zadowolona nic sie nie zepsulo nic nie rozmazalo. Nie zaluje wydanych pieniedzy, bo wesele to koszt kilkudziesieciu tysiecy i w tym wypadku 2 stowy w te czy w te roznicy mi zadnej nie zrobily. Ja mialam pewnosc dobrze wykonanej pracy. Wylacznie przy wiazance nie powiedzialam, ze jest slubna:)

Ja za makijaż próbny i ten właściwy będe płacić 130 zł, czesanie właściwe 50 plus nie wiem ile mi policzy za próbne czesanie.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
fryzura 80zk,makijaz 85 zl...Kielce

Gość Nha
Za makijaż próbny 150zł + makijaż w dniu ślubu 150 Za fryzjera 100 próbne + 120 ślubne uczesanie Moim zdaniem nie warto żałować na to pieniędzy...

Po co te probne... Jesli wiem jaka chce fryzure to chyba zbedne wyrzucanie pieniedzy w bloto... Co do makijazu to jak place 150 zl to kobieta powinna byc na tyle wyuczona zeby umiec dobrac makijaz do twarzy i pokazac jej zalety, wiec tez probny nie powinien byc konieczny... Te cale malowanki to troche przesada...

Gość Mała Kaśka
Faktycznie nie mów że to na Twój ślub bo od razu będzie podwójna cena ;/ Tu Ci jeszcze wstawię fajną fryzurkę na ślub, może się kiedyś przydać ;) http://www.youtube.com/watch?v=otmgDjmXtKo

Ja jestem po próbnych i nie żałuję, bo bralam ludzi z ogłoszenia, nie z polecenia i trzeba było wypróbować. Ja na pewno bym nie ukrywała, że to na ślub, bo tak jak już było wspomniane we fryzurę ślubną wczepia się kwiatki czy welon, a makijaż dobiera się kolorystycznie pod sukienkę. Ja płaciłam 150 za fryzjera i 130 za makijaż + 20 za dojazd do domu (Warszawa) Szczegóły opisałam w swoim blogu, adres poniżej.

Gość gość
Ja za makijaż próbny +ślubny płacę 300 zł i to był mój błąd, automatycznie słowo ślubny podniosło cenę z 80 zł do 300, dlatego też umawiajac się do fryzjera nie powiem że to ma być fryzura ślubna. Pytając się w jednym salonie, pokazując zdjęcie Pani powiedziała 50-70 zł, a dodając słowo ślubna też wyszło ok 300 zl