Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zachcialo mi sie slubu

Fryzura / Makijaz

Polecane posty

Witam! Tak sie zastanawiam, czy warto mowic, ze sie chce fryzure slubna - moze lepiej powiedziec wieczorowa - mimo ze moim zdaniem to zadna roznica - wiem dokladnie jak chce byc uczesana to cena sie podwaja gdy gdziekolwiek wchodzi slowo SLUB... To samo z makijazem - moze poprosic o delikatny naturalny makijaz na wesele - nikt nie musi wiedziec, ze moje. Co wy o tym sadzicie? Ile placilyscie za te "rozrywki"? Obok ceny podajcie miasto jesli mozecie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aniutek263
szczecin planowane 250zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamiast
Za makija偶 p艂aci艂am 60 zl za uczesanie 80. Cena taka sama jakby to by艂o na wesele a nie na m贸j 艣lub bo wszystko robi艂am razem z moj膮 艣wiadkow膮. ALE lepiej powiedzie膰 偶e to an 艣lub bo raz zwykle chcesz dopi膮膰 jak膮 ozdob臋 kwiatka czy welon. Dwa makija偶 do zdj臋膰 robi si臋 troch臋 inaczej- jest wyra藕niejszy. Dodatkowo zwykle wtedy staraj膮 si臋 bardziej;-)

Udost臋pnij ten post

Dzieki za odpowiedzi. Mam nadzieje, ze nie zbankrutuje na tych przyjemnosciach... Moze faktycznie lepiej mowic co i jak - potem nie bedzie cie dalo dopiac welonu i klopot. W sumie nie powinni brac za idetyczne uczesanie jak mialam na studniowke, wiecej tylko dlatego, ze to moj slub.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Panna mloda 2011 rok
ja za makijaz slubny zaplacilam 150 z艂 za fryzure 120 z艂 tak duzo, ale bylam zadowolona nic sie nie zepsulo nic nie rozmazalo. Nie zaluje wydanych pieniedzy, bo wesele to koszt kilkudziesieciu tysiecy i w tym wypadku 2 stowy w te czy w te roznicy mi zadnej nie zrobily. Ja mialam pewnosc dobrze wykonanej pracy. Wylacznie przy wiazance nie powiedzialam, ze jest slubna:)

Udost臋pnij ten post

Ja za makija偶 pr贸bny i ten w艂a艣ciwy b臋de p艂aci膰 130 z艂, czesanie w艂a艣ciwe 50 plus nie wiem ile mi policzy za pr贸bne czesanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
fryzura 80zk,makijaz 85 zl...Kielce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nha
Za makija偶 pr贸bny 150z艂 + makija偶 w dniu 艣lubu 150 Za fryzjera 100 pr贸bne + 120 艣lubne uczesanie Moim zdaniem nie warto 偶a艂owa膰 na to pieni臋dzy...

Udost臋pnij ten post

Po co te probne... Jesli wiem jaka chce fryzure to chyba zbedne wyrzucanie pieniedzy w bloto... Co do makijazu to jak place 150 zl to kobieta powinna byc na tyle wyuczona zeby umiec dobrac makijaz do twarzy i pokazac jej zalety, wiec tez probny nie powinien byc konieczny... Te cale malowanki to troche przesada...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂a Ka艣ka
Faktycznie nie m贸w 偶e to na Tw贸j 艣lub bo od razu b臋dzie podw贸jna cena ;/ Tu Ci jeszcze wstawi臋 fajn膮 fryzurk臋 na 艣lub, mo偶e si臋 kiedy艣 przyda膰 ;) http://www.youtube.com/watch?v=otmgDjmXtKo

Udost臋pnij ten post

Ja jestem po pr贸bnych i nie 偶a艂uj臋, bo bralam ludzi z og艂oszenia, nie z polecenia i trzeba by艂o wypr贸bowa膰. Ja na pewno bym nie ukrywa艂a, 偶e to na 艣lub, bo tak jak ju偶 by艂o wspomniane we fryzur臋 艣lubn膮 wczepia si臋 kwiatki czy welon, a makija偶 dobiera si臋 kolorystycznie pod sukienk臋. Ja p艂aci艂am 150 za fryzjera i 130 za makija偶 + 20 za dojazd do domu (Warszawa) Szczeg贸艂y opisa艂am w swoim blogu, adres poni偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za makija偶 pr贸bny +艣lubny p艂ac臋 300 z艂 i to by艂 m贸j b艂膮d, automatycznie s艂owo 艣lubny podnios艂o cen臋 z 80 z艂 do 300, dlatego te偶 umawiajac si臋 do fryzjera nie powiem 偶e to ma by膰 fryzura 艣lubna. Pytaj膮c si臋 w jednym salonie, pokazuj膮c zdj臋cie Pani powiedzia艂a 50-70 z艂, a dodaj膮c s艂owo 艣lubna te偶 wysz艂o ok 300 zl

Udost臋pnij ten post