Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssskaaaa

depilacja plastrami z wosskiem

Polecane posty

Gość assssskaaaa

Chce zacząć depilowac sie plastrami z woskiem ponieważ kremy mnie uczulają a po maszynce wlosy są twarde i kłujące. moje pytania: 1. Czy są jakieś sposoby na zmniejszenie bolu? Czy pomoze np. łyknięcie tabletki przeciwbólowej? 2. I jak sie depilowac zeby wyrwać jak najwięcej włosków z cebulkami? 3. Może dobrze byloby aby ktoś inny odrywal mi te plastry?? 4.Które plastry są najlepsze? 5.Jak dlugie powinny byc wlosy aby dobrze sie wyrywaly i bol byl najmniejszy?

Gość no masz odpowiedzi
1. Czy są jakieś sposoby na zmniejszenie bolu? Czy pomoze np. łyknięcie tabletki przeciwbólowej? - oczywiście że możesz zażyć tabletkę, ale to wcale nie boli - jeśli tego nie robiłaś, to dlaczego uważasz, że ma boleć???? 2. I jak sie depilowac zeby wyrwać jak najwięcej włosków z cebulkami? Przyklejasz plaster w kierunku rośnięcia włosa - a odrywasz w przeciwnym, wzdłuż nogi (nie do góry) 3. Może dobrze byloby aby ktoś inny odrywal mi te plastry?? Myślę, że to wszystko jednao, ale jeśli masz taką osobę - to pewnie łatwiej na początke 4.Które plastry są najlepsze? Veet 5.Jak dlugie powinny byc wlosy aby dobrze sie wyrywaly i bol byl najmniejszy? Pół centymetra co najmniej.

Gość assssskaaaa
Jak nie wiesz to lepiej nie pisz nic