Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozdobil akwarium

Nie chce umierać, a samotność jest mordercą

Polecane posty

Gość ozdobil akwarium

Samotność mnie zabija... mam 23 lat i tylko raz miałem dziewczyne i to tylko przez 4 miesiące.. te 4 miesiące były najlepszymi w moim życiu od roku jestem sam.. żadna mnie nie chce podejrzewam, że jest to kwestia tego iż jestem niski i nie jestem bogaty tragedia... ja umieram samotnie, bez kitu

Gość ozdobil akwarium
ja mam gorzej, bo ty przynajmniej nie wiesz co tracisz a ja mialem i wiem jak to jest pieknie i cudownie a teraz od kiedy jestem sam to doslownie zyc mi sie nie chce..

ee tam bogactwo nie ma znaczenia np dla mnie ;p i wyglad w sumie bardzo tez nie : ) wystarczy miec to cos..otworz sie troche, poznawaj ludzi moze poznasz wreszcie tą właściwą!;p

Gość ozdobil akwarium
'to cos' to dla samych pasztetow wystarczy, niestety ale atrakcyjne kobiety wręcz rządają by facet dobrze zarabial i byl przystojny

dobra ja jestem o wiele młodsza to się nie znam ;p ale i tak uwazam , ze przychodzi moment gdzies się spotyka wlasciwa osobe... taka ktora pokocha nie za wyglad czy za to jaka masz sytuacje materialna ;p

Gość ozdoba akwarium
///ze przychodzi moment gdzies się spotyka wlasciwa osobe... taka ktora pokocha nie za wyglad czy za to jaka masz sytuacje materialna // no tak.. w filmach albo w sytuacjach gdzie pasztet ze wzlgedu na brak powodzenia wybiera sobie innego paszteta, ktorego tez nikt nie chce

Gość sam,jak piszesz, jesteś
przeciętny, ale "pasztetami" gardzisz, więc się nie dziw że atrakcyjne dziewczyny cie nie chcą, może skup się na normalnych, przeciętnych kobietach

Gość ozdoba akwarium
no wlasnie chce przecietna kobiete.. tylko po prostu by byla ladna za sex bombami sie nie ogladam czy to tak kruwa duzo?? miec w miare ladna i normalna kobiete?!?!?1

Gość ce wu ce wu ka ce wu ka es L
sponsor z wielkiego miasta widocznie masz na maxa brzydki ryj

Gość mam perłę chmielową
widocznie masz na maksa zryty łeb nie jesteś zaradny jestes maminsynkiem i głupkiem, nie masz żadnych zainteresowań i jesteś zdeperowany, szukasz kolejnej mamusi która załtwi za Ciebie wszystko bo sam niczego nie potrafisz, wzrost i kasa nie mają nic do twojego niepowodzenia zycze szczęścia