Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Epizodia

szok, wiecie co ten gnojek mi wysłał???? co ja mam o tym myśleć

Polecane posty

Gość Epizodia

Spotykam się z pewnym chłopakiem od 3 miesięcy, ja mam 24 lat a on 22 spaliśmy już ze sobą pare razy, ale jeszcze miedzy nami nie ma jakiejś mega więzi bym miała go choćby rodzicom przedstawiać no ale nic.. siedzę sobie jeszcze w pracy (do 22) a własnie dostałam MMS-a od tego moja chłopaka a w nim fotka jego penisa z podpisem "wiesz na co czeka ten sterczący twardziel?" byłam w szoku jak to zobczyłam... co ja mam o tym myslec?

Gość ozdobil akwarium
mysle ze on chce byś mu zrobila loda z polykiem

Nie przesadzaj z tym szokiem. W realu to się na tego twardziela nadziewasz a dostaniesz zdjęcie i udajesz oburzenie. Rozdwojenie jaźni masz?

Gość srutek-tutasek
na szpilke?

Gość Epizodia
boratka ale to raczej co innego nie uwazasz??

Gość Epizodia
poczulam sie jak jakas dziwka, ktora ma mu robic z penisa wiatrak i nic wiecej, do tego za darmo

Gość dsds
No tak, obciagalas mu i bylo OK, ale jak wyslal zdjecie, to juz gnojek i cham :/

Gość sfgbdf
znam takie kurwy jak ty, bułke przez bibulke a huja gola reka.

Gość fsdsdfsdfw
liroy-twoja corka?

Gość Epizodia
odpowie ktos normalnie ?

no dobra gnojek .pasi? to teraz niemadra nastolatko zmykaj do lekcji bo zabawa w 2 pseuda jest zalosna;)

Nie ma między wami więzi i pewnie uczucia głębsze nie wchodzą w grę. Ale seks uprawiacie. To ma wysłać serduszko? Łączy was seks to wysyła zdjęcie kutasa. A Ty się oburzasz jak nietknięta panienka

Gość Epizodia
goscinnie dobrze sie czujesz idiotko? co ty mi tutaj wymyslasz, ze sobie sama odpowiadam jakims drugim nickiem, weź znikaj kretynko co do tego ze miedzy nami bardziej sex jest niz milosc to owszem, ale to nie wazne.. powiniene miec jakis szacczunek do mnie , a nie jak do dziwki..

Gość odpowiadam normalnie
A co Cię dziwi, dziewczyno?? Uprawiacie seks, więc chłopakowi się wydaje, że moze sobie pozwolić na bardziej konkretne smsy czy mmsy. Nie rozumiem Twojego zdziwienia, wybacz. Jemu może się wydaje, ze jest seksi i cool. Przeciez wszedzie w mendiach o tym trąbią i młodzież tego słucha.

Gość elikosa
powiedz mu ze wystawiasz fotke twardziela do oceny na kafeterii

mrowkojaad ;)mowi Ci to cos ? nie wiem telepatycznie w tym samym czasiem weszliscie na ta forum ?;) Ty sie puknij w glowe dziecko mile;)

Gość Epizodia
ahhahahahaha no nie wierze!!!! zalozyl identyczny temat w tym samym czasie, ja mu kurwa dam :D:D

ja ze swoim facetem wysylamy sobie od zawsze takie smsy i mmsy:) codziennie:) nie mamy przed soba tajemnic zadnych, a takie podgrzewanie zycia intymnego jest boskie:) ile razy filmiki kreciliśmy w wannie i sobie na wieczór wysyłaliśmy. Autorko skoro to dla Ciebie takie obrzydzenie...to uprawianie seksu Cię nie obrzydza??

No jak widać autorka o kutasach może jedynie na forum pofantazjować;-)