Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowkojaaad

Moja dziewczyna mówi, że przesadziłem.. ma prawo sie wkurzać?

Polecane posty

Gość mrowkojaaad

Spotykam się od 3 miesięcy z pewną panienką, jest ode mnie starsza o 2 lata, ja mam 22. sypialiśmy już ze soba pare razy, ale poki co to mam wrazenie ze miedzy nami jest bardziej taki ukladzik na sex/chwilowy romans niz powazny zwiazek tak czy tak, siedzi jeszcze w pracy i chcialem jej zrobic niespodzianke, wiec zrobilem sobie fotkę telefonem, a dokladnie mojego fiuta i wyslalem jej z podpisem "wiesz na co czeka ten sterczący twardziel?" a ona wielke oburzenie :O o co jej kurwa chodzi.. chcialem ją podniecic...

Gość erqtqteqehyeqryh
no tak, gimgowno do lekcji 🖐️ :classic_cool:

Gość mrowkojaaad
co epizodia?

bawisz sie w prowo ;) no sory nie wyszlo ;) 2 pseuda ten sam temat i podjarany wielce haha

Gość mrowkojaaad
jakie 2 tematy? gosciu wypierdalaj bo gadasz jak potluczony :O pytam sie czy moja kobieta miala prawo sie wkurzyc??

Twoja dziewczyna epizodia dokladnie w tym samym czasie zalozyla taki sam temat i to na tym forum ;) porabana parka ,dobrali sie w korcumaku;p

Gość mrowkojaaad
podaj link

Gość Epizodia
krzysiek skurczybyku!!!!!!!!!!!! ja ci dam.. jeszcze godzina i wychodze z pracy, bedziesz mial sterczącego twardziela ale niezla beka ze razem zalozylismy taki temat :D:D dlugo tu siedzisz??

Gość mrowkojaaad
o kurwa :O nie wierze... chodz na gadu maleńka, przeciez nie bedziemy tutaj gadac hehe