Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bułeczka24

co o tym sądzicie ???

Polecane posty

bułeczka24 Witam w dniu spodziewanej miesiączki czyli 21 marzec dostałam tylko 2 dniowe plamienie a za 2 tygodnie w kwietniu dostałam krwawienie 2 dniowe , nigdy tak nie miałam , współżyłam z chłopakiem w dniach które mogły być płodne wcześniej wytmiotowałam kilka razy , nudności , senność wystąpiła , jestem bardzo rozdrażniona, stwardniał mi się troszkę brzuszek , piersi są wrażliwe na dotyk, temperatura się około 2 tygodni utrzymuje, wystąpiły nie wielkie zawroty głowy , w maju pojawiło się słabsze krwawienie... Nie chcę odpowiedzi chamskich...

Gość dziewczyno, ogarnij sie
i idz do lekarza a nie na forum odpowiedzi szukasz...to juz plaga takich samych tematow, co ty myslisz, ze tu wrozki siedza? Do lekarza, jak masz jakies watpliwosci...

Gość 31252865125
a test ciążowy robiłaś? najtańszy kosztuje nie całe 10 zł. a jak nawet trafi Ci się okazja to 5 zł

Gość Ania23L
Może wybierz sie do ginekologa on będzie wiedział co to może być bo to może być albo ciąża albo jakieś zaburzenia hormonalne szczerze nigdy sie z takim czymś nie spotakłam więc nie pomoge tu za wiele. Przykro mi ale do gina sie wybierz pomoże ci napewno chociaż ja bym powiedziała że ciąża tylko że może być zagrożona poronieniem i dlatego plamienia. Inne są tutaj bardzoej obyte w tym temacie

Gość Samosia@
mozliwe ze jestes w ciazy, wg mnie wszystko co opisalas na to wskazuje