Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina112244

CZY TO CIĄŻA? POMOCY

Polecane posty

Gość ewelina112244

Drogie dziewczyny pomóżcie! Mam cykle co 35 dni, teraz nie miałam okresu 2 tygodnie czyli moj cykl trwal jakies 50 dni bylam u gina przepisal luteina na wywolanie @ ! Po dwoch dniach od odstawienia jej dostalam okres! zawsze mam obfity i baardzo bolesny a po tej luteinie mam mniejszy okres ale nie plamienia tylko taki skąpy okres, są skrzepy itp ale wcale mnie nie boli jak zawsze! zrobilam test wyszedl negatywny! dzisiaj znow bylam u gina i robila usg i powiedziala ze zadnej ciazy tam nie ma! blagam odpiszcie mi cos bo ja sie tak schizuje, to chyba moja psychika mi tak dziala... Pmocy! Dodam że z chłopakiem kochaliśmy się raz ale byly to chyba nie plodne bo nie mialam zadnego sluzu , mielismy gumke ale nie pekla a pozatym wyjal zanim doszedl ale za 2 razem pekla gumka ale nie doszedl bo wyjął!

Gość merlin merlin
nie jestes w ciazy

Gość kkkkkoooolllaaaa
skąd mamy wiedzieć czy jestes w ciąży :o

Gość ewelina112244
DODAM JESZCZE ZE PRZE 3 MIESIOCE BRALAM CODZIENNIE PODWOJNA DAWKE WITAMINY C I WAPNA NA KOSCI BO LEKARZ MI ZALECIL ORTOPEDA!!

Gość merlin merlin
Skoro zarowno test jak i USG potwierdzil brak ciazy to w ciazy nie jestes.

Gość trzeba było tak od razu
z tą witaminą C! oczywiście, że jesteś w ciąży! od witaminy C zawsze są bliźnięta - GRATULACJE!!!

Gość ewelina112244
DZiewczyny iem ze to moze sie smieszne wydawac, ale pewnie nie jedna z was kiedys schizowala ze jest w ciazy... wiecie moze czy to wapno mialo jakis wplyw?? albo czy po luteinie moze byc nie bolesna i skapa @? prosze pomozcie jak kobieta kobiecie ja nie zratuje, mam jakas paranoje:(

Gość trzeba było tak od razu
ja też nie żartuję:) gratulacje:) będą dwie dziewczynki;) podziękuj ortopedzie:)

Gość thaisse80
Ja kiedys mialam podobna sytuacje - brak okresu przez prawie 2 mies, tez test negatywny i USG wykluczylo ciaze. Dostalam od gina progresteron i po tygodniu przyszla miesiaczka. Jezeli test wyszedl negatywny i USG wykluczylo ciaze to na pewno nie jestes w niej. Jezeli juz sie tak denerwujesz to zrob badanie krwi na bete i bedziesz wiedziec na 100%.

Gość ewelina112244
thaisse80 a czy po tym progesteronie mialas normany okres czy taki skapy i nie bolesny?? dziekuje za odpowiedz

Gość thaisse80
Okres przyszedl bardziej skapy.

Gość ewelina112244
thaise80 dziekuje Ci bardzo troche sie uspokoilam dzieki myslalam ze tylko ja taki mialam skapy i juz znowu zaczelam schizy dzieki:) dobranoc dziewczyny ide ;)