Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mark777

Moja zona lubi kapac się w ubraniu...

Polecane posty

Gość Mark777

Czesc wszystkim. Mam maly problem. Moja zona lubi się kapac w ubraniu. W lecie nad wode prawie nigdy nie zabiera stroju, bo twierdzi, że nie ma problemu i kapie się w ciuchach, jakie ma na sobie... Srednio mi się to podoba. Na moje prosby, żeby wziela kostium, odpowiada mi, że to nie jest problem i najczesciej nie bierze. Sam nie wiem, co o tym myslec i często mam o to do Niej pretensje. Czy slusznie? Co myslicie? Dodam, że Zonka jest bardzo ladna i wielu facetow się za Nia oglada. No i w sumie czasem jestem zazdrosny... Kilka razy mnie namawiala na kapanie się w ubraniu. Czasem się zgadzalem, a czasem nie. Nie wiem, co o tym myslec... Co Wy na to? Powinienem się z Nia zgodzic, czy nie? Na plazy, kiedy kapie się w ubraniu, wielu facetow się na Nia patrzy... Aż staje się zazdrosny... Czy kapiel w legginsach jest normalna?!?!? Dodam, że kiedys weszla mi pod prysznic w ubraniu i mielismy wspanialy sex. :) I to na przyklad wspominam bardzo pozytywnie... Co Wy o tym wszystkim myslicie? Bede wdzieczny za opinie. Pozdrawiam,

Gość WHYHY
A seks uprawiacie po ciemku? Widzisz jej cialo? Moze ma jakies kompleksy? Najczesciej ladne kobiety maja ful kompleksow- to rozstepy, to cellulit to cos tam... :O

Gość gdfgfdgd
Może patrzą na nią jak na idiotkę a nie jak na sexy kobietę...

Gość Mark777
W sumie sam nie wiem co o tym myslec... Moze i Ona faktycznie to lubi...

Gość grbgww
ciekawe... a w morzu to i lepiej,tam sa same brudy,juz nie dramatyzuj a w legginsach bardzo sexy

Gość grbgww
nieprawda,nie jak na idiotke,a co musi byc taka jak wszyscy???!?!?ty sama taka jestes to siedz nudziaro w mule

Gość aleeeg
oj tam...kobieta chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu: wykąpie się i jeszcze ciuchy upierze ;)

Gość to fetysz
normalni ludzie zachowuja swoje fetysze na chwile intymne z partnerem. twoja zona ma 2 fetysze...wetlook i ekshibicjonizm

Gość 010009200011
Nie martw się.Twoja żona przynajmniej wie czego chce,a nie udaje kogoś innego(np.z mocherem na głowie)tak jak większość w Polsce.Dziś to z świeczką takich pań szukać....

Gość popiopiopoi
ja się kąpię w krótkich spodenkach i czarnym staniku, czasami biorę górę od stroju

Gość Mark777
No i dziś znowu to zrobila... Nad rzeka. Chyba się przyzwyczajam. :)

Gość słusznie że się przyzwyczjasz
być może następnym razem wykąpie się w kożuchu. ;)

Gość wreszcie nasiąknie
i pójdzie na dno

Gość słusznie że się przyzwyczjasz
nie ma co sobie robić nadziei. złego diabli nie biorą;)

Gość tak tak no i co
jak chce to niech sie kapie w ubraniu ale ja jak czasem wiedze jak laski kapaia sie w koszulkach i spodenkach to mysle sobie ale idotki po co w ciuchach?? a opala sie w stroju czy tez w tych ciuchach co sie kampie??

Gość Mark777
Nie, jak wychodzi z wody to się nie rozbiera. Z tym że przy takich wypadach raczej nie nastawia się na opalanie...

Gość siri
Do autora: przestanie się kąpać w ubraniu jak dostanie zapalenia płuc i pęcherza....pewnie tak potem te ciuchy na niej schną?!

Gość t55585
To jest fetysz i nic nie poradzisz.Ja całe życie szukam właśnie takiej kobiety i,z takim fetyszem i nic.Oczywiście w polsce nic,bo w innych krajach to co innego...

Gość Dawonshare555
Czemu nie...z pewnością jest to jakaś gra na własnych emocjach

Gość Heh, czytam ten temat i...
Bylem w tym roku że Swoja Zona w uzdrowisku w okolicach Bieszczad. Mielismy oplacone zabiegi, ale że Zonka nie miala że soba stroju kapielowego, to na poczatku nie bardzo chciala isc do jacuzzi. Nie mialem Jej tego za zle, ale szkoda mi było że nie pojdziemy. Z tym że dzien pozniej sama mi to zaproponowala i weszla do niego... w legginsach. Normalnych, dlugich, czarnych. :) No i ogolnie milo wspominalem pobyt w tym osrodku... Aż do momentu jak trafilem na ten temat. :) Ale w sumie chyba dalej tak to wspominam, bo bez ubrania i tak nie było jak się kapac, a przeciez nie weszla w calym ubraniu jakie miala na sobie. Pozdrawiam zarowno przeciwnikow jak i zwolennikow kapieli w ubraniu. :)

Gość wetlook_fan
też się kąp w ubraniu z nią. Na pewno jeszcze bardziej się zbliżycie. Wchodzenie do wody w ciuchach - fajna sprawa.

Gość xx5488romeo223
...i nie warto przejmować się idiotycznymi komentarzami :)

Gość Maz swojej Zony...
A moja ostatnio wskoczyla do hotelowego basenu w... spodniczce, koszulce, niestety bez stanika i... rajstopach w kolorze naturalnym... Na poczatku bylem troche zły, bo było widac jej to i owo :) ale w sumie to wywolala mala sensacje i suma sumarum mnie sie to spodobalo. :) Ona jest zaje... :) Jak dla mnie, moglaby to powtorzyc. :) Pozdrawiam wszystkich!

Gość Bodyboulding
Każda przemoczona dziewczyna jest fantastyczna,szkoda że większość nie rozumie jak bardzo to działa na wyobraźnię.Myślę że warto poświęcić kilka ciuszków żeby zrobić furrorę :)

Gość mnbvcxzwe
Bodyboulding - zgadzam się z Toba. Przemoczona dziewczyna zawsze zwraca moja uwage (i chyba nie tylko moja) chociaż nie jestem jakims wielkim fanem takiego rozwiazania. :) Wszyscy mowia, że to cos dziwnego, ale jednak widzi się takie sytuacje np nad woda. :)

Gość Bodyboulding
Niestety,mało która kobieta rozumie jaką pewne czasem dziwne rzeczy mają siłe oddziaływania na innych i nie potrafią tego wykorzystać,a przecież to nie takie straszne ,ot gra zmysłów,np: http://www.youtube.com/watch?v=zimCHmNCPTQ&fe ature=channel_video_title

Gość Kapalam się tak...
Kapalam się w kiedys ciuchach i chyba nie ma w tym nic zlego...??? Skoro to lubi... A czy Tobie to przeszkadza? Nie Ona jedna tak ma. :p

Gość Bodybouilding
Na pewno nie ma w tym nic złego,widok musiał być cudny