Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cin&cin2

Pije... kto ze mną?

Polecane posty

Gość cin&cin2

mm doła. Moje młode małżeństwo przechodzi kryzys, za kryzysem czy to normalne? Mąż mówi że nie ma co naprawić...

Gość Kwiatuszek__
ja chętnie .. Jestem w podobnej sytuacji...

Gość cin&cin2
poszedł na nockę, zostałam sama z tymi myślami. Ciągle się kłocimy dzis nazwał mnie kurwa

Gość przegrany freddie
Twoje zdrowie. Mam mega doła z tysiąca powodów :(

Gość Kwiatuszek__
Mój też poszedł na nocke.. My tak na szczęście do siebie się nie odnosimy.. a tak naprawdę to ja mam dosyć takiego życia... :O

Gość SamathaHAHAHAH
tez sie napije :) co masz za kryzys? ile trwa zwiazek?

Gość SamathaHAHAHAH
ale picie to nie rozwiazanie niestety. pomaga na chwile ale na kacu wszystko wydaje sie bardziej chuujowe

Gość cin&cin2
Powiem szczerze ze nie wiem za co, bo kurwa wiemy kto jest ja taka nie jestem. Jestesmy razem 5lat, pół roku po ślubie. Jest mi ciężko, na prawdę ciężko. Dowala się że mam znalezc prace. Zolniłam sie 30kwietnia br, pracowałam po 12 godzin i mało sie widzielismy, narzekał na moją pracę- bramanka. Zrobiłam to dla niego. On twierdzi ze pracuje na nas, ja nic nie robię. OK. Ale to dpoiero dwa tyg o prace ciezko.

Gość cin&cin2
Pierwszy raz pije, sama.

Gość cin&am2
ale ma dziwne niki, nie wiem czemu, Nie chce szukać poieszenia w ramionch innego mężczyzny.

Gość 09876
Ja chętnie się dołączę. Mój chłopak poszedł na nockę a ja popijam sobie drineczka i robię zupkę:) Nie martw się ułoży się :*

Gość cin&am2
Kwiatuszek__ a jak jest u Was?

Gość cin&am2
i tak pije sama... Wasze zdrowie

Gość SamathaHAHAHAH
u mnie jest tak ze od poltorej roku nic ale to nic sie nie zmienia!! to samo gowno kazdego dnia a gdy chce cos zmienic to od razu spotykam sie ze sprzeciwem ze nie bo jak ci sie nie uda to cos tam ciesz sie tym co masz bla bla bla krew mnie zalewa bo ja oczekuje czegos wiecej od zycia... a moj niestety nie chciala bym to skonczyc ale mi ciezko bo jeszcze jakimis resztkami go kocham niestety

Gość Mayrevin
Ja z Tobą zawsze!(_)

Gość cin&am2
no właśnie j też kocham (chyba że to przywiązanie?) ale ciężko mi. Chciałbym żeby nam się układało. Ale nawet w łóżku nie jest tak jak powinno być.

Gość Mayrevin
1(_)Kufelek.......2(_)Kufelek.........3(_)Kufelek..........................4(_)Kufelek........................5(_)Kufelek...............................6(_)Kufelek..................................7(_)Kufelek..........................................8(_)Kufelek........................................9(_)Kufelek......................................10(_)Kufelek.........Dobrrrhnanocc ciiiii:classic_cool:

Gość SamathaHAHAHAH
a powiedz mi kiedy jest tak jak powinno byc ... ja jak chcialam glupich zareczyn nie powiem oswiadczyn to zostalam zaciagnieta mozna powiedziec za wszarz do jubilera i mialam se wybrac czaisz!!! zero inicjatywy nic!!! se kup sama ja ci hajs dam !!!tak sie wscieklam ze oddalam ten pierscionek bezdomnemu pod marketem z paragonem i textem zeby sobie oddal hahah w sumie to mi poprawilo humor bo zrobilam dobry uczynek albo moze nie bo sie zachlal znowu ale co mnie to obchodzi

Gość cin&am2
zero romantyzmu, hm... nie przejmuj moje zareczyny tez wygldaly nie zle, pierscionek max za 50zł srebny z oczkiem. Ale to dla mnie akurat nie wazne. Njgorsze jest wypominanie, uciekanie od rozmowy, sam spedza czas na siłowniach itd. jak ja gdzies wyjde(do kolezanki) to afera-bo jej nie on lubi. PIsze juz troche chaotycznie, sorry.

Gość SamathaHAHAHAH
a wiesz co jest najgorsze? ze cale moje otoczenie uwaza ze to ja jestem nie dobra bo moje kumpele by sie cieszyly jak by im tak chlopak powiedzial chodz sama sobie wybierz!!! ale mi nie o to chodzi zeby miec pierscionek taki jaki mi sie podoba bo mogl by byc paskudny zloty z rozowym oczkiem z maszyny na zlotowki ale zeby byl od niego z milosci a nie tak nie odwal sie odemnie nie zawracaj dupy!!!

Gość cin&am2
szczerze to nie mam ochoty na sex jak ciągłe kłótnie on myśli ze jak się pokochamy wszystkie problemy znikną ale rozmowa jest najwzniejsza.

Gość SamathaHAHAHAH
:( ale wiesz co ci powiem ze to sie na nich zemsci ktoregos dnia... ide zapalic

Gość cin&am2
długo jestescie razem? Zawsze był tak mało romantyczny?

Gość cin&am2
tez zapale ehhh

Gość SamathaHAHAHAH
byl kiedys... 3 lata jestesmy razem pierwszy rok byl piekny z zadnym facetem tak sie nie czulam. te wyjazdy razem imprezy ktorych nigdy nie zapomne, bylo pieknie ale sie skonczylo. rutyna praca dom bleeeee do wyrzygania, zero spontanicznosci to boli jak cholera