Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama od adama......

jak oceniacie policje w polsce???

Polecane posty

Gość zobaczymy
a mam takie pytanko czy jest taka możliwość ze masz szmal teoretycznie i kupujesz prywatni np BERETTE i czy dostał byś zezwolenie na używanie jako służbowej wiem ze kiedys za milicji było to możliwe znajomy mial służbowego czaka a używał makarowa i czasami TT

Ciagle tu cos zabijaja!Swinie i stare chalupy dechami i sie stad wynosza!

Gość policjantt......
nie moge kupic zadnej broni bo mam pozwolenie tylko na mojego p 64 na mój słuzbowy

Gość policjantt......
kiedys w policji raz w roku sie strzelało na strzelnicy teraz sie zmieniło ostatnio strzelałem 2 lata temu

Ale paliwo jest u nich tanie ok. 2,50 zl i gaz ok.1 zl.U przemytnikow paliwo po 3,80, roba i benzyna!

Gość zobaczymy
dla mnie z tym waszym wyposażeniem i szkoleniem to jest normalny skandal może jak kolejny glina zginie z ręki jakiegoś debila to im się oczy otworzą i was docenią .

Gość policjantt......
zreszta jesli chodzi o bron zrobie wszystko zeby jej nie uzyc wiem ze prawo jest przeciwko mnie wole byc sadzony za niedopełnienie obowiazków niz za zabójstwo

Pieniedzy jest coraz mniej, bo budrzet tego kraju zdycha i w koncu zdechnie.A ci tam na gorze jeszcze coraz wicej kradna i na papierze wyliczaja ze jest coraz lepiej.No i jest lepiej ale im tam u wladzy!A tego Roztowskiego to bym powiesil za jaj na najblizszej latarni!Kto idzie zlinczowac tego lobuza?Zbieram ekipe!

Gość policjantt......
tele echo masz racje ze zdechnie polska to burdel chociaz nie......obraziłem burdel

Gość zobaczymy
absolutnie nie wieżę w to ze kom. Sławek współpracował z mafią jemu podłożyli świnie albo wkopali go !!!

Gość policjantt......
ktos go pomówił a sad oczywiscie wierzy bandycie zabaczysz ze za jakis go wypuszcza ale o tym juz nie bedzie tak głosno

Dlatego ja coraz blizej granicy.Juz sobie upatrzylem szlak!Jak to wszytko pierdyknie, to ja w nogi, do Lukaszeki.Juz nawet mam podkoszulek z podobizna Lukaszenki, zeby mnie mieli za swojaka!!Piernicze ta Polske i ta cala Unie!

Gość zobaczymy
byłem parę miesięcy temu na Białorusi ale tylko 4 dni ale po rozmowach tam z ludzmi podsumuje ze kto się do polityki nie miesza to nie ma tak żle a szczególnie starsi chwalą sobie Lukaszenkę ale innych to krótko trzyma .