Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black cherry shot

Jak wyczuć maminsynka?

Polecane posty

Gość black cherry shot

Jak sprawdzić, czy szacunek do rodziców, cenienie wartości jaką jest rodzina nie jest chorobliwe?

Gość black cherry shot
Ma ktoś jakieś doświadczenia? Nie mam zbyt wielu obaw ale jednak jakieś podejrzenia są. Nie wiem, czy kiedykolwiek mój facet sprzeciwił się swojej matce (bardzo miła kobieta swoją drogą, nic do niej nie mam) nawet jak ma niezrozumiałe pomysły, nawet jeśli przez to nie ma dla mnie czasu w teorii niby jestem najważniejsza, w teorii to i tamto, bla bla bla a w praktyce? chce mieszkać z rodzicami, bo jako jedynak odziedziczy dom i nie musi się dorabiać nie pojmuję tego, jak stary koń może chcieć mieszkać z matką mało tego - mnie przekonuje do zamieszkania z całą familią "bo jego mama jest miłą kobietą", "dobrze będzie się nam mieszkało" nie wiem, co o tym myśleć

Gość bobofrut
Ja pierdole ,jak się ciesze że nie jestem twoim facetem.

Gość black cherry shot
To się ciesz :) Miło, że mogę być powodem Twojej radości. Ewentualnie możesz być tak dobra/y i wytłumaczyć mi, dlaczego. Z przyjemnością przekonam się, że nie mam żadnych podstaw. Naprawdę.

Gość black cherry shot
Ja by nie chciała n mieszkać z moimi starymi.:o W naszej chałupie są tylko ciągłe libacje, krzyki i jeden wielki burdel.:o

Gość black cherry shot
Nie to co u niego-spokój, harmonia, ptaszki śpiewają.:D

Gość black cherry shot
Jego mamusia gotuje pyszne obiadki.:) A moja jak ostatnio przyrządziła zupę,to wylądowałam na ostrym dyżurze.:(

Gość black cherry shot
W dodatku jego tatuś jest pasjonatem starych samochodów, a mój jeździ hulajnogą do roboty.:o