Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroo.

strasznie mi się podoba... (moze ktos to przeczyta ;))

Polecane posty

Gość weroo.

wiec tak. moze zaczne od poczatku. jakis czas temu zalozylam sobie sympatii, ale oczywiscie dalam nie swoje zdjecie, bo gdzie ja, cieszaca sie dobra opinią wsrod znajomych moglabym umiescic swoje zdjecie na takim portalu. zalozylam tam konto tylko i wylacznie z nudow, ale dyskretnie. nawet nie wykupilam abonamentu, bo i po co? ale tu sie juz zaczynaja schody, znalazlam tam (na sympatii) chlopaka, ktory wydaje sie byc interesujacy. nie jest ladny, ale ma cos takiego w wygladzie co mnie do niego ciagnie, a i po opisie, zainteresowaniach widze, ze nie jest pusty. ;) chcialabym zaczac z nim jakas znajomosc, ale nie chce wykupowac abonamentu bo szkoda kasy ;) jednak ktoregos dnia znalazlam go na nk ;> i teraz niby mam go pod reka, ale nie wiem jak bym mogla sie kolo niego 'zakrecic' ze tak powiem . bo niby teraz juz moglabym cos do niego napisac, ale co?! i jak to bedzie wygladało... nie wiem :o pomozcie!!! on mi sie tak strasznie podoba... ; )

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abonament 11 zl..... a po co zakldac, jak nie chcesz sie ujawnic? zachowujesz sie dziwnie nieco ;/ liczysz, ze on cie znajdzie? Sympatia po to jest, zeby sie poznwac, a nie jak w przedszkolu ;/ moze niech twoja kumpela napisze mu, ze ci sie podoba i jak chce, to sie z nim umowisz ;/

Gość weroo.
ej no.. doradzcie cos ; )

Gość weroo.
nooo ;) bo nawet nie wiem co napisac :P bo nie wydaje Wam sie ze cos w stylu : 'hej, moze sie poznamy' jest dość dziwne?

Jest dość dziwne, zadaj jakieś proste pytanie odnośnie profilu, może ma coś w opisie, czego można się uczepić. Jak odpisze, to napisz, że Cie trochę zaintrygował i chciałabyś go poznać. Koniec - łatwe.

Gość doradca stabilny emocjonalnie
boze laski to debile

Gość ukyffuuyfuf
spytaj go czy chce pogawędzic na gg