Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

jak sprawdzić czy facet romansuje w pracy??

Polecane posty

Gość czekoladka23

Codziennie rano wychodzi wypachniony, wystrojony. Dziś przyłapałam go jak używał mojego pudru, może w tym nic nadzwyczajnego, ale dziwne kiedy sam uważa że używanie ich jest niemęskie. Siedzi przed wyjściem pół godziny w łazience, perfumuje się. Zdecydował się na woskowanie ciała, a zawsze się od tego wstrzymywał! Już kiedyś przyłapałam go na odpisaniu esa do koleżanki z pracy, nieciekawej treści :/ Ale od tamtej awantury cisza!! Nigdzie nic nie ma, ani na tel, ani na portalach na jego profilach. Kasuje nawet archiwa... :/ Jak ja mam sprawdzić Jego wiarygodność? Z charakteru jest bardzo towarzyski w kierunku kobiet :/ więc nie ma możliwość, że nie utrzymuje kontaktów z dziewczynami z pracy, a jak już to na pewno o tym nie mówi.

Gość czekoladka23
Macie/ miałyście jakieś podobne sytuacje? I przestrogi co do nich?? Bo już nie wiem co mam o tym myśleć...

moze zapytaj wprost?:) bo cie ta twoja wyobraźnia zabije :P

Gość czekoladka23
:P hehe sugerujesz zapytać?? ;) Już pytałam, nie mógł inaczej odpowiedzieć jak - nie.

Gość czekoladka23
Nie jest moim mężem, ale mieszkamy razem.

to nie pozostaje ci nic innego jak przestać szpiegować i badać a zając się teraz bardzo mocno tylko sobą ;) to najlepszy sposób na podejrzenia i ewentualne odwrócenie jego uwagi z jakiegoś obiektu na ciebie :) zobacz jak ty reagujesz u nich ten schemat tez sie sprawdza :classic_cool:

Gość czekoladka23
Epona Pewnie masz rację, ale chodzi mi też o to, że czuję że on nie dorósł jeszcze do stałego związku. Chciałby flirtować na boku, a mnie mieć w razie w - w domu, taką cichą przystań ;]

znowu coś czujesz czy na pewno wiesz?? bo to spora różnica:D:D:D a jesli nawet?? to w czym problem wolisz byc tą od romansów czy tą stabilną przystanią? :) jesli sprawdzisz i sie dowiesz że on romansuje to co?? masz jakąś wizję co dalej?

Gość albo to provo albo
jestes bardzo nawina. no to chyba jasne ze cos jest.

Tak naprawdę to odpowiedziałaś sama sobie w swoim poście. Nie można ufać komuś, kto ma takie tajemnice... wybitnie coś chce ukryć. Nie jest Twoim mężem, więc co Cie tam trzyma?

Gość czekoladka23
Nie zamierzam rozgraniczać, ani dokonywać wyborów czy wole być cichą przystanią czy kobietą od romansów ;) Chce mieć pewność, że on taki jest - dowód na niedojrzałość, że i nie zasługuje na czas by być jeszcze w stałym związku. Skoro chciałby tego i tego...

Oto dowody: - codziennie rano wychodzi wypachniony, wystrojony. - przyłapałam go jak używał mojego pudru, może w tym nic nadzwyczajnego, ale dziwne kiedy sam uważa że używanie ich jest niemęskie. - siedzi przed wyjściem pół godziny w łazience, perfumuje się. Zdecydował się na woskowanie ciała, a zawsze się od tego wstrzymywał! - przyłapałam go na odpisaniu esa do koleżanki z pracy, nieciekawej treści - Kasuje nawet archiwa... Może jest Gejem?

Czekoladko chcesz tkwić w związku z człowiekiem ,który nie jest wobec Ciebie uczciwy i coś ukrywa ? Czy warto?

czyli masz pewnosc ze jakby sie okazało ze sie tam gdzies slini do jakiejs czy romansuje to dowód ze jest niedojrzały i koniec zwiazku?:) Wiec ja ci powiem juz teraz zakoncz to bo zwiazek w którym nie ma zaufania i pewnosci rozwali się na 200% ;) wiec szkoda twojego czasu :)

Wiesz co możesz zrobić? Spowoduj, że będzie zazdrosny, idź do ludzi, pokaż mu, że się stroisz, ubierz mini... co Ci będę pisał jesteś kobietą i wiesz co robić. Jeśli nie zwróci na Ciebie uwagi będziesz miała dowód.

Gość czekoladka23
Jak sprawdzić jego wiarygodność/ bądź nie? Chce po prostu mieć dowód, że jeszcze nie dorósł... pytanie - jak? Skoro wie, że musi ukrywać wszystko co robi/ bądź nie robi, co nie przystoi w zwiazku - zna moje zdanie.

no i Robert napisał z męskiego punktu to co ja napisałam na początku ;) ale to wymaga dojrzałosci od Ciebie ;) Chcesza aby to on był dojrzały a twoje zachowanie ta cała dziecinada sledzenie podejrzliwosc to niby dojrzałosc?:)

Gość 222222
ale po co ci jeszcze dowód? przecież sama widzisz że coś jest nie tak - to już dowód...

Gość czekoladka23
Robert_12 Codziennie wychodzę do pracy, wystrojona itp. On nie zwraca na to uwagi, bo uważa że tak powinno być - więc nie jest zazdrosny - dziwne, nie wiem... (??) Więc co to ma być za dowód?

dla mnie powodem do rozstania byłoby juz to że mu nie jestem w stanie zaufać:O widać innym potrzeba dowodów :O

Gość czekoladka23
Gdy pytam go dlaczego się stroi do pracy, perfumuje itp. Twierdzi, że to przystoi na Jego stanowisku, i że to normalne i że mam nie przesadzać. A jeżeli z kimkolwiek rozmawia, to jakoś nie zauważyłam żeby przy mnie - zawsze w godzinach pracy, z kimkolwiek - kumpel, koleżanka, mama itp. O czym to może świadczyć??

CZEKOLADO... Czy wiesz co to znaczy, gdy facet nie zwraca na Ciebie uwagi? Nie mogę wziąć Cię za rękę i pokazać jak od niego odejść... Musisz dorosnąć do tej decyzji. Zastanów się, może on szuka "czegoś" czego nie dostaje od Ciebie? To Twoje życie...

czekolada ty to chyba lubisz się molestować :D:D:D bo nawet jak ci tu pisza ze nic z tego to i tak sie dopytujesz i baty na siebie kręcisz :classic_cool: