Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

jak sprawdzić czy facet romansuje w pracy??

Polecane posty

Gość czekoladka23
Ma prawie 27 lat. I z tego co widzę, szuka i kocha akceptacji ze strony kobiet. Może nie żeby zdradzić, ale by romansować, flirtować... dla Niego nic nie znaczącego. Ale wszystko mieszczące się w granicy kontaktów na poziomie towarzyskim :/ tak to sobie tłumaczy! I próbuje mnie. A jak ja się na to nie zgadzam, to nie zaprzestaje tego, a jak już to mega skrzętnie ukrywa.

Gość bvnbvn
ty jestes popierdolona - sprawdz stan swego rozumu bo brakuje ci go i to bardzo , pewnosci siebie i innych rzeczy tez

Gość czekoladka23
I teraz pytanie moje- czy faceta o takim nastawieniu do życia da się zmienić, czy on zechce się zmienić? Nie myśleć tylko o własnym zadowoleniu, o zaspokojeniu własnych potrzeb interpersonalnych....czy to nie ten typ? Bo skoro nie zmienia, a ukrywa dla świętego spokoju :/

Piszesz o tym co dzieje się teraz, a pomyśl co będzie gdy: - pojawi się dziecko, - weźmiesz z nim ślub... Mówi Ci to coś? Nie chcę siać zamętu ale facet, który raz uderzył... , lubiący upijać się..., no i ten Twój przypadek... jeśli to zaakceptujesz on będzie szukał adoracji innych kobiet. On jest kobieciarzem.

Gość 222222
ostatnim zdaniem sama sobie odpowiedziałaś...

Gość jestes durna :/
brzydze sie laskami, co poza mezczyzna nie maja innego zycia :O

Gość czekoladka23
bvnbvn Po co te zbędne komentarze?? Coś Ci nie pasi, to napisz w czym rzecz. A nie wtrącasz bezsensowne teksty.

Gość czekoladka23
jestes durna :/ hehe sam jesteś durny! Mój świat nie kreci się jedynie wokół faceta, ale to nie nieodłączny element mojego życia - bynajmniej na tym poziomie!

Gość dla czekoladki23
Hej, cześć.......posłuchaj fachowców.........zobacz jak wykryć jego kombinacje: http://tnijurl.com/a7ef55b9f204/ powodzenia

Gość bvnbvn
bezsensowne ? stwierdzam tylko fakt na temat kim jestes . niedorajda zyciowa ktora o wszystko pyta na internecie , facet to facet chcesz miec babe to sobie wez kolezankę !

Gość czekoladka23
bvnbvn ło boże... hehe ale komentarz :D Dobrze nastawiasz mnie na wyjście do pracy, trafny!! :P Weź już nic więcej nie pisz :D

Gość jestes durna :/
no i potwierdzilas swoja durnote: naucz sie, ze BYNAJMNIEJ nie oznacza tego samego, co PRZYJAMNIEJ :O nie masz wlasnego zycia, wlasnych zainteresowan, cala energie skupiasz na dociekaniach, czy twoj facet zdradza w pracy, czy tez nie. jak niska samoocene trzeba miec, zeby tak postepowac? faceci nigdy nie beda szanowali takich kobiet, bo dokladnie wiedza, ze maja je na skinienie dloni. wystarczy jedna prowokacja z jego strony, a ty juz latasz jak oparzona :O I TAK, na 98% zdradza cie ten koles. co BYNAJMNIEJ nie jest dziwne.

a może on jest gejem? skoro woskuje sobie ciało :o o boże sory ale jaja bym mu obcięła za to! ten twój puder to jakoś można przeżyć może ma jakieś niedoskonałości na twarzy i chce to ukryć .. chociaż to i tak słaba wymówka .. to jakiś laluś a nie facet i jeżeli nie jest gejem to na pewno wystawia się na podziwianie u innych kobiet! współczuje takiego faceta! mój też jest towarzyski, znajdzie temat z każdym i facetem i dziewczyną, stara się wyglądać modnie a już na pewno czysto, ale nigdy nad wyraz, nie robi z siebie baby przed lustrem! o matko tym facetom niektórym to się pojebało w dupie !!

Gość eqwewe
a ty jak wychodzisz to sie nie robisz na bustwo mniej lub bardziej ? odnoszac sie wiec do pierwszego twojego postu - co ? jemu nie wolno ?

Gość eqwewe
tobie i podobnym tobie sie poprzewracało w dupie - co to juz acet nie moze byc metrosexualny ?

Gość czekoladka23
maagduśka Pudruje sobie niedoskonałości na twarzy, nie całą twarz :P Jak go dziś przyłapałam, to się zmieszał :/

Gość eqwewe
cóz - jedni jak widac lubią niechlujów z niezadbanymi rękoma , byle jaką fryzura , ubiorem , inni odwrotnie . Pewnie taką samą jesteś , ale kazdemu wolno miec swuj gust

Jaki mężczyzna Ci się podoba? NARCYZ? To kobieta ma być piękna, a facet za nią latać i nigdy odwrotnie.

ej nie chce mu ubliżać ani nic z tych rzeczy a mogłabym, bo taki chłopak to nie chłopak, jeszcze żeby on miał te 20 lat a to stary kurwa koń prawie 30 na karku a on lalusia z siebie robi!! uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie za nim wpadniecie i wtedy to już w ogóle będzie za późno! wkurzają mnie tacy kolesie... na ulicy myślą że są najlepsi i najpiękniejsi stoi i się gapi niby ukradkiem, patrzy czy ja patrzę na niego ŻENADA!! wtedy albo się nie patrze albo wyśmiewam wzrokiem, ale laski też takie są !! identyczne !! odpicuje się i gapi ci się prosto w oczy z myślą że jest lepsza od ciebie heheh śmiech na sali! a jak ten facet mimo swojego całego zachowania (no może ty takich lubisz) nie oświadcza się, nie planuje wspólnego życia to samo się nasuwa na myśl co takiemu chodzi po głowie, moja koleżanka też ma w pracy kolesia ma 27 lat ona 21 i jego laska też 21, wszyscy wiedzą że on ma dziewczynę a podbija do tej z pracy, wyrywa ją na bogato, a ona debilka (szkoda mi jej bo to moja znajoma) myśli sobie że on na poważnie coś do niej, a on po prostu szuka świeżej dziurki i tyle !! no ale jakoś nie mam odwagi żeby jej to uświadomić

ja lubię zadbanych mężczyzn ale zadbany to nie znaczy włosy na żel pachnie na kilometr puder na gębie!!! wystarczy żeby zachowaniem i gestem dawał sygnał że jest zadbany a nie naładuje na siebie tonę tapety tak jak laski i udają super ekstra zadbane lalunie a pójdzie taka do domu zmyje mordę i wygląda gorzej niż 60latka, zachowuje się jak cham itd, ale na ulicy to trzeba być super pięknym zadbanym lśniącym żeby ludzie popatrzyli !!heh plastic!!

Gość czekoladka23
Nie wiem co mam o tym myśleć... czy on będzie potrafił sobie pewne rzeczy wyperswadować czy po prostu zawsze ukrywać? I udawać, że skoro czegoś nie ma. bo ukrywa, to już wszystko jest dobrze. CZy czy zrozumie, że bycie w związku to nie jedynie zaspokojenie własnych przyjemności.

Przecież są inni, tylu nas jest którzy chcą Was szczerze kochać, darzyć szacunkiem. Puść go w trąbę. Posłuchaj Magdy i innych kobiet.

no moim zdaniem to on się nie zmieni! bo zazwyczaj to ludzie przed ślubem się o siebie starają itd a jak on już teraz jest taki że myśli tylko o tym w co się dziś ubierze i jak ułoży włosy to po ślubie będzie jeszcze gorzej, jak wtedy to już będzie wiedział że jesteś jego na milion procent heh no nie wiem słabo masz, no ale albo jesteście ze sobą szczęśliwi mimo wszystko albo nie jesteście, nie rozumiem takich ludzi którzy są nieszczęśliwi w związku a tkwią w nim za wszelką cenę, ja zaakceptowałam mojego faceta w na prawdę 100% i jestem szczęśliwa :)

Gość czekoladka23
Robert_12 :)

Gość eqwewe
gdzie ty widujesz tych wypacykowanych facetów ? gdzie ? gdzie jest ich az taka ilosc bys w ogole temat podjeła , nawet jesli sie zdarzy to incydentalne coś . Cała reszta to metrosesualni faceci i wole takich nich tych zwykłych ktorym sie wydaje ze sa mescy a tak naprawde jest inaczej . Meskosc jest w głowie , a nie w powierzchownosci ! odruznic też trzeba wyglad pedała , od metrosexualnego faceta ! Kosmetyczka , ryzjer , nie jest tylko dla kobiet ! i trzba miec niepokolei w głowie , by takie ewentualne zachowanie aceta ganic .

Gość czekoladka23
Spoko, ok macie racje - ale ja chciałam zapytać o coś innego tj. w temacie? Jak to sprawdzić? Mieć dowód, bo on zechce wmówić mi, jak podejmę rozmowę, że bzdury gadam! I nie ma czasu na takie coś.. :]