Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aew

fetysz

Polecane posty

Gość aew

Jestem fetyszystą od dzieciństwa.Czy ktoś we Wrocławiu może mi poradzić jak się leczyć z tego .Podniecają mnie stopy , obuwie i nie potrafię się leczyć z tego co robić?Czy ktoś zna jakiegoś specjalistę?

Zanim zaczniesz uczęszczać do jakiegokolwiek specjalisty musisz najpierw określić w jakim stopniu jesteś fetyszystą i w jakim stopniu wpływa to na Twoje życie. Jeśli jest to niegroźne zainteresowanie, patrzenie się na damskie stopy, obuwie itd, czasem kupienie sobie jakiejś pary butów czy nawet zwinięcie koleżance, a możesz jednocześnie normalnie współżyć i funkcjonować to jest ok. Jeśli jednak Twój fetyszyzm jest na tyle silny że jedynym sposobem na osiągnięcie satysfakcji jest obcowanie z przedmiotem fetyszu to mamy tu do czynienia z poważną sprawą i warto udać się do seksuologa w jakimkolwiek szpitalu psychiatrycznym, lub po prostu umówić się do psychologa.

Też jestem od dzieciństwa fetyszystą, konkretnie rajstop i wyrobów dziewiarskich. Uczęszczałem z tym do psychologa i okazało się, że jestem jak najbardziej normalnym facetem a mój fetysz jest całkiem pikantnym dodatkiem do życia. Czasem nawet sam zakładam i mam kilka własnych par ale jakoś się tego nie wstydzę. Nawet moi znajomi o tym wiedzą.