Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita_komputerowa

Czy kupię dosyć dobry zegarek do 300zł???

Polecane posty

Gość jowita_komputerowa

Zupełnie nie znam się na zegarkach, a muszę kupić dość bliskiemu mężczyźnie zegarek... Mam na to niestety tylko 300zł doradźcie (proszę o linki) jaki zegarek za taką sumę mogę kupić...

Gość kurcze szkoda ze wcześniej
się nie odezwałaś, jestem pośrednikiem sprzedaży internetowej i jeszcze nie dawno mielismy promocję zegarków oryginalnych armaniego za 250zł plus kurier 57zł, a normalnie te zegarki idą po 1800zł, a były to oryginały z gwarancją 3letnia certyfikatem, kurcze szkoda teraz je sprzedaje za 450zł, tylko dla nas i tak są opłacalne, po spzredajemy bezpośrednio od producenta,

Gość jowita_komputerowa
bardzo proszę jeśli ktoś z was zna się choć trochę na tym bardzo proszę o jakoś podpowiedź

Gość kurcze szkoda ze wcześniej
poszukaj czegoś na allegro np, ale ważne zeby była gwarancja i moze jakiś certyfikat,

Gość jowita_komputerowa
no właśnie na allegro jest tego mnóstwo, a ja nie wiem jaki zegarek jest dobry a jaki nie ... nie chce zadnej podróby... i nei chce też chłamu :O

Nie kupuj zegarka firm, które ich nie produkują: Armani, Calvin Klein etc. Są pretensjonalne, a cena nie odzwierciedla jakości. Za 300 zł, rozejrzyj się za Seiko (polecam) lub, jeśli wolisz *modny* design, za Fossilem. Te marki są w miarę łatwo osiągalne w Polsce.

Aha, i nie kupuj na Allegro - jeśli się nie znasz, mozesz kupić jakąś beznadziejną chińską podróbkę, one są trudne do odróżnienia dla niewprawnego oka. Kup w sklepie.

Gość jowita_komputerowa
Gość loco lovers.
Bardziej eleganckie sa na skórzanym pasku a nie na bransolecie.

Gość jowita_komputerowa
no własnie tez tak uważam, ale wiem, że osoba która ma dostać zegarek woli bransolete

Gość gość
Do 300zł? No pewnie, już za 100zł kupisz dobry zegarek :D Polecam poszukać na stronie - http://wipp.pl

Gość gość
Przelew zrobiony na wskazany rachunek zaraz po zakupie zegarka na wipp.pl, mimo to towar nie został wysłany, bo jak twierdzą, przelewu nie otrzymali (mam potwierdzenie z ich banku, że srodki zostały zaksięgowane na wskazanym koncie). Pomimo kilkukrotnego przesyłania potwierdzenia przelewu, brak jakiegokolwiek kontaktu z ich strony (@ wysyłane chyba przez automat).Jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy, to ODRADZAM zakupy na ich stronie!!!! Pomimo niezbyt wysokiej kwoty, sprawę zgłaszam na policję, bo podejrzewam że poza mną zostało naciągnietych więcej osób..

Gość gość
ten sam proble , jak wyzej.

Gość Kamil950
Ja za to polecam sklep z niedrogimi zegarkami mavoj.pl, ostatnio kupiłem tam zegarek szkieletowy (wcześniej nawet o takich nie słyszałem xD), współczynnik jakość wykonania/cena jest bardziej niż zadowalający :)

Gość Tomek001012
Tak jak, mój przedmówca polecam sklep https://mavoj.pl/ ze względu na ceny i jakość obsługo klienta (zamówiłem zły kolor i po 20 minutach wszystko zostało wyjaśnione) :) Bardzo podoba mi się to, że mimo że nie mają wielu produktów wszystkie są dobrze zaprezentowane i ja np wole wybrać z mniejszej kolekcji ilościowo, ale lepszej jakościowo (nie ma problemu jak w niektórych sieciówkach, że żeby znaleźć coś fajnego trzeba "przerzucić" tony szmat)

Gość Iza270317
Czy zegarki w tym sklepie o którym pisze mój przedmowca są z certyfikatem?

Gość gość
Ja kilkanaście dni temu zamówiłam zegarek dla chłopaka na wipp.pl i wszystko jest git, zegarek dotarł dobrze zapakowany i sprawny. Jak za taką cenę to naprawdę mega spoko, a kontakt był dobry, też mi wpadło zamówienie do nieopłaconych i myślałam, ze chcą mnie naciągnąć, ale po prostu złożyłam dwa zamówienia niechcący i jedno z nich opłaciłam, a drugie nie, wysłałam email i drugie mi anulowali :)

Gość gość
te sklepy, co wymieniacie - wszystko wysyłka z chin, dropshipping. To nie ma sensu - lepiej sobie samemu zamówić. Porównajcie ceny, duzo o nich pisze blog gdzienaj.blogspot.com

Gość Michal199204
Ostatnio kupiłem sobie zegarek za 50 zł na w tym sklepie mavoj i naprawdę jest super :)

Gość gość
Ludzie nie kupujcie nic ze strony MAVOJ.PL! To oszuści, którzy ściągają z Chin towar i sprzedają go z olbrzymim zyskiem! Towaru nie możecie nawet zwrócić, choć w świetle polskiego prawa przysługuje wam na to 14 dni!

Gość Robci

Zegarki Jordan Kerr :) Polecam, fajny dizajn, przyjazna cena, z moim od 4 lat nic się nie dzieje :)

Gość alex

w tej cenie na luzie znajdziesz coś jordan kerr

Gość Evelina

ja bym popatrzyła w jordan kerr