Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama malej komunii

Poklocilam sie z innymi matkami na spotakniu przekomunijmym.Wiesniaczki i sknery

Polecane posty

Gość Mama malej komunii

Komunia ma byc w niedziele o 10:00 Uzgodnily SAME Z KSIEDZEM ze DZIECI PRZYJADA NA 9 RANO DO KOSCIOLA! Postawilam sie bo na 8:20 mamy fryzjera- wiem niedziella, ale nie chcialam aby miala zniszczona fryzure a wiecie jak dzieci potrafia rozrabia :) No i sie zaczelo- pytania w stylu "Fryzjer na komunie?! Oszala Pani"? Ja cie krece to moje dziecko i chce aby mala naprawde sie czula wyjatkowo. Zreszta nie sadze aby tak wczesna godzina byla ok. Zreszta jestem cala stremowana- jutroodbieram od krawcowej suknie dla malej- oczywiscie masa problemow ze bedzie ubrana inaczej niz wszytskie dzieci :-O To jakis KOSZMAR!

Gość Małomiasteczkowo widzę
🖐️

Gość Mama malej komunii
No i jeszcze sobie muszę pedicure , manicure i peeling zrobić.:o No nie wiem jak ja to wszystko pogodzę...:o

Gość adinnaaaa
chyba sobie jaja robisz?

Głupie pindy :( Też bym poszła z córką (mam syna) do fryzjera, bo nie mam zdolności w układaniu włosów. To nic złego! I po co tak wcześnie do Kościoła iść? Co będą przez godzinę robić?!

Gość Mama malej komunii
Bez podszywania sie prosze. Mala nie bedzie miala ani meni ani pedi bo jest ZA MALA.

Gość Mama malej komunii
No wlasnie Gala, o to chodzi. Niby daja "wolna reke" ale wszysto narzujaca z gory!

Gość To je provo
:P

Gość Mama malej komunii
Dobrze,że fryzjerka przyjdzie do nas do domu,to też nam zaoszczędzi trochę czasu.:) Mam nadzieję,że goście dopiszą w końcu bogata rodzinka a jak!.:D

Gość Mama malej komunii
ZADNA FRYZJERKA NIE PRZYJEZDZA DO DOMU! NA BOGA LUDZIE USPOKOJCIE SIE

Nie jestem za limuzyną, suknią jak na ślub itd. Ale fryzjer to nie przesada :) Co tu zrobić? Wyjścia nie ma. Przełóż może tego fryzjera na 8mą. Albo Cię zlinczują i córkę też :P

Gość Mama malej komunii
Gala możesz mnie cmoknąć w rozklapiszkę!

Gość Mama malej komunii
Podszywy dają upust swoim emocjom Buahahahahahahahaha. Wariatka.:D:D:D

Gość Mama malej komunii
Gala to nie ja pisze ale ty chyba to wiesz :-)

Gość no i prawidlowo
Co zlego jest w tym by dziecko poszlo do fryzjera na ipiecie wloskow? chyba normalne, ze skoro dziecko wiadomo nie bedzie miala makijazu, paznokcie itp to na fryzjera mozna pozwolic by czulo sie inaczej. ladniej. A nie zawsze zwykly kucyk lub rozpuszczone wlosy. Jest to zupelnie normalne, ze dziecko do fryzjera chcesz zaprowadzic. Wiadomo nie mozna dziecku zrobic wyzywajacej fryzury nie pasujacej do 9 latki, ale jakies male upiecie czy loczek nie przeszkadza. Na 9 to pewnie jeszcze probe chca robic. Bez sensu stresowac dzieci jeszcze. Nawet jak przyjda wszyscy na 9 to przeciez mozesz wpasc kilka minut przed 10 z kosciola cie nie wyrzuca przeciez:) chyba, ze corka uczestniczy we mszy czyta, spiewa, niesie dary to moze wazna jest jakas proba jeszcze. Ale klocic sie nie ma sensu po prostu mowisz swoje i tyle. Nie ma sensu sobie nerwow szarpac. To jest wazny dzien dla ciebie i dziecka.

Gość adinnaaaa
mi mama kiedys lokowka wlosy pokrecila i tyle. zapominacie co tu jest najwazniejsze. tu nie chodzi o wystrojenie sie, zrobienie imprezy na bogato. tu chodzi o przezycia duchowe

Jesteś wariatką :D A tak poza tym nie zabiją Cię jeśli Twoje dziecko przyjdzie 15 minut przed mszą

Gość Mama malej komunii
Mam nadzieję,że pękną ze złości kiedy zobaczą fryzurkę mojej małej.:D

Gość Mama malej komunii
Moja córeczka wymyśliła sobie irokeza ( podpatrzyła gdzieś w necie ) i ja się na to zgodziłam dlatego mam nadzieję że czadowo wyjdzie.:D

Gość adinnaaaa
zreszta dziecko juz w swojej naturze jest ladne, nie ma co robic starej malenkiej

Gość ten co wie
Przez takie kobitki jak autorka, dzieci nie rozumieja co to jest pierwsza komunia, owalilo ci? a impreza gdzie w hotelu? limuzyna jest? moze zaprowadzisz ja do ołtarza jeszcze?

Mama malej komunii . Zrób jak uważasz, a matki olej :)

Gość Mama malej komunii
Przestancie bo zasmiecanie moj temat. Do osob ktore powaznie odpowiadaja- myslalam o tej http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.swiatfryzur.eszuflada.info/gfx/fry2/5/3296.jpg&imgrefurl=http://www.swiatfryzur.eszuflada.info/fryzury/kategoria/5/fryzury_slubne/data_dodania/malejaco/id/3296&h=500&w=348&sz=106&tbnid=fabXzSJlO1-yUM:&tbnh=130&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3Dfryzury%2B%25C5%259Blubne%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=fryzury+%C5%9Blubne&hl=pl&usg=__wb4aYLrxypIwpwZyOvjo4-2too4=&sa=X&ei=T4TTTbG_MYeBOoqY8OYK&sqi=2&ved=0CD4Q9QEwBg

Gość Mama malej komunii
Nie, nic z tych rzeczy. A co w tym złego, żeby zrobić jej fryzurkę i lekki makijaż?:o Chyba powariowaliście...

Gość do mamy małej
założę się,że trapi cie ile córeczka dostanie w kopertach:D

Muszę przyznać, że połowa moich koleżanek miały fryzury od fryzjera na komunię i nie jest to żaden nowy wymysł :) przeważnie te, które nie miały z natury ładnych włosów :)

Gość Mama malej komunii
Mam nadzieję,że koperty nie będą puste.:)

Gość Mama malej komunii
Wiem ile dostanie w kopertach wiec sie tym nie denerwuje. Po prostu chce by wszystko bylo dopiete na ostatni guzik