Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama malej komunii

Poklocilam sie z innymi matkami na spotakniu przekomunijmym.Wiesniaczki i sknery

Polecane posty

Gość przeciez to prowokacjaa
:)

Gość Mama malej komunii
Bo co?

Gość do mamy małej
Jestes taką materialistką ze pewnie te koperty spedzaja ci sen z powiek:P Nie nawidze takich pustych bab.

Gość Mama malej komunii
Mam dzianą rodzinkę,więc wiem na ile mogę liczyć.:classic_cool:

Ok, zaczernilam sie. Ta druga fryzura nie moja. Pieniadze w kopertach mnie nie interesuja. Chce tylko abyten dzien byl dla niem magicznym przezyciem a nie kolejna niedziela jak kazda inna.

Gość ja sie zastanawiam ile dac
mamy 2011 rok. Ja komunie mialam 12 lat temu i juz wtedy dziewczynki na msze przychodzily prosto od fryzjera. A teraz tym bardziej nie powinno nikogo to dziwic. Autorko jesli chcesz to do fryzjera idź z małą, ale mimo wszystko dostosuj się do ustaleń w kościele. Nie mozesz dezorganizowac wszystkiego tylko ze wzgledu na to, że Twoja córka musi isc do fryzjera. Bo to wlasnie tak brzmi jakby to bylo dla Ciebie najwazniejsze. Wiadomo nie jest. Ale tak to wyglada w oczach tych matek dlatego wsiadly na Ciebie. Skoro sa ustalenia na 9 to bądź na 9. Albo te 15 minut po. Umow sie z frzyjerka troszke wczesniej.

Suknia bedzie taka ale biala http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.slubne.pl/cms/images/user/DAKOTA_Paula_Abdul.jpg&imgrefurl=http://www.slubne.pl/&usg=__QCbVSQAR4PI2QkzF3H2wSb7_2kM=&h=272&w=182&sz=8&hl=pl&start=70&zoom=1&tbnid=qM9Jxbu-avQxQM:&tbnh=159&tbnw=125&ei=1ojTTZHBLMiCOqH9zO0K&prev=/search%3Fq%3DSlybna%2Bsukienka%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1037%26bih%3D487%26tbm%3Disch0%2C2508&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=212&sqi=2&page=8&ndsp=10&ved=1t:429,r:1,s:70&tx=82&ty=44&biw=1037&bih=487 Do tego woalka, rekawiczki i kwiatki i kapelusik

nic złego nie ma w tym ze chcesz aby dziecko było uczesane, jak sama nie umiesz to może to zrobić fryzjer, ale żeby zaraz się unosić na innych ze ty musisz i cie stać, ale z makijażem to przesada, a co do godziny czekania dzieci przed kościołem to masz racje, byłam na wielu komuniach i tak się praktykuje wczesne przyjścia dzieci i czekanie przed kościołem część dzieci tego nie wytrzymuje a nawet dość często w czasie komunii zdarzają się omdlenia, wiec moim zdaniem 20-15 min przed wszystkim to nie jest wcale za późno, wiec przyjdziesz trochę później i też nic się nie stanie tak robi większość

musisz się niestety dostosować, fryzjera przesuń i będzie ok

zaje...fajna, okropne te sukienki:P, wyglądają w nich jak bezy, do autorki, poważnie o tej sukni:O,

Te sukienki to przesada :( Ja 17 lat temu szłam w albie :classic_cool:

czy mi sie dobrze otworzyl ten ink? chcesz puscic dziecko w sukience syrenie z odkrytymi ramionami?? nie wierze to prowoo :O

jezuuu juz myslalam :P skroccie link chce zobaczyc to cudo :classic_cool:

Mama malej komunii wklej na tiny.pl link tej sukienki.

Gość lo matko swinto ale jaja
ciekawe w czym na slub pojdzie :o

Widze ze fala zawistnych pasztetow wylala swoje zolcie na forum. Nie rozumiem tylko dlaczego nie mozecie sie ze mna cieszyc zamiast pisooczyc