Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściara

czy zawsze po czasie na tescie wychodzą wam dwie krechy?

Polecane posty

Gość teściara

tzn. chodzi mi, ze jak do 5 min bedzie jedna a a po około pół godziny już dwie? czy raczej macie białe okienko z jedna kreską? zrobiła 5 testów i za każdym RAZEM po 15-30 min wyłaziłaa druga krecha,

Gość teściara
czy to norma czy nie

Gość teściara
hej, no powiedzcie cos, to ważne dla mnie

Gość W?????????????????????????
Heh ja tak miałam że kreska pokazywała się po jakimś czasie wiecmyślałam ze test niewazny bo w instrukcji było napisane ze wynik nic odczytac w ciągu 5 minut,a jednak byłam w ciąży bardzo wczesnej:) Jakby to nie była ciąża to by na pewno 2 kreska się nie ukazała:)a spożnia Ci sie okres? Ja robiłam owe testy jeszcze przed okresem:)

Gość teściara
tak czekam na okres, mam byc dzis jutro... cholera, podobno są nie wazne po takim czasie, ale mi raz wyszła po 5 minutach od razu a potem już tylko po czasie. a wczoraj juz np. negatywny z lekkim zacienieniem. No nie wiem,

Gość nigdy nie pojawiła mi się
druga kreska po czasie, gdy w ciąży nie byłam oprócz jednego razu z testem ACON i z ego co czytałam innym osobom ten test pokazywał również drugą kreskę po czasie, gdy ciąży nie było

Gość W?????????????????????????
Ja miałam identyczną sytuacje,tez roibiłam testy przed @:) Więc tyle raczej by się nie myliło:) Gratulacje:)

Gość teściara
dodam, że boli mnie brzuch jak na okres ale dziwne, bo zawsze boli mnie w ten dzien w który dostanę-czyli po rozkręceniu sie okresu a tu juz 3-dzien jak boli okropnie i kłuje w macicy. Zgaga mnie męczy od wczoraj ale to wina chyba cytryny którąpiję w dużych ilosciach. No sutki takie wrażliwe... kurcze może jednak..

Gość Rudzia ;)
Ogólnie piszą (w zależności od testów) że po 10-30 min nie odczytywać wyników. Ponieważ tam gdzie powinna być druga kreska w razie ciąży jest taki pasek który wyłapuje hormony i może się tam pojawić jakieś przebarwienie. Ale pisze jak wół że jeśli robi się test w dniu spodziewanej @ to wynik odczytać w ciągu 3- 5 minut. Ja robiłam dokładnie dwa tygodnie od stosunku (rano) i była od razu druga krecha z tym, że baaardzo jasna. A wieczorem w tym samym dniu zrobiłam drugi i już kreska była wyraźniejsza.

Gość teściara
czyli taka reakcja dwóch kresek może być ale nie musi, u mnie w 4 testach po czasie wyszły bladoróżwiutkie kreseczki,

Gość teściara
Rudzia ok, ja tylko pytam i wiem, że pisze jak wół! pytam, tylko czy to teoretycznie tak jest czy Wy sie z tym spotkalyscie. Myślę tez, ze jak jest napisane odczytac od 3-5 minut to jak się pokaże w 6 minucie to chyba można to wziąc pod uwagę tak?

Gość yhgfgcfdfdf
mnie sie zdarzylo raz raz bobo test ciazy brak oczywiscie :Ozrobilam ich dziesiatki , a zdarzylo sie ten jeden raz i zawsze robie quick vue one mi sie nigdy nie przebarwily:)

Gość teściara
no mi się min,. pzrebarwił Quick i pre-test z tych popularnych

Gość yhgfgcfdfdf
No mnie nie i pokazuje ciaze przed terminem tak jest u mnie przynajmniej.

Gość teściara
no i tak zostaje mi czekac a nie wierzyć w pzrebarwione testy :) zobaczymy, zatestuję za parę dni jak @ nie pzryjdzie

Gość teściara
a ile przed terminem Ci pokazał?

Ja miałam ostatnia miesiączke 24.01 a dopiero na początku marca poszłam do gina do czasu wizyty robiłam 6 testów wyniki negatywne a na wizycie powiedział że jestem w ciąży okazało sie że byłam. Ostatni test druga kreska po 15 min sie pojawiła ale czułam sama że jestem i lekarz potwierdził

Gość teściara
czyli nie należy zbyt ufac testom