Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość odpowiedz jest
napisalas ze mialas krwawienie w kwietniu ?

Gość moj sie bardzo ucieszyl bylam
czyli abr chyba juz jestes w 9 tyg, wczoraj skonczylas 8, mocna mialas ta kreske na tescie druga?

do odpowiedz jest ile jestes po spodziewanej mies? ktorego powinnas dostac okres?

Gość odpowiedz jest
bylam u lekarza tez potwierdzil ciaze testem powiedzialam mu ze zauwazylam krew mialam sie zglosic jak bede krwawic 3 dni naczytalam sie postow od dziewczyn ktore mialy krwawienia w ciazy w czasie kiedy powinny miec miesiaczke no i nie wiem co o tym myslec

bardzo czesto w dniu spowiedziewanej mies lub chwile pozniej jest krwawienie oznaczajace zagniezdzenie sie jajeczka i to chyba na to u Ciebie wyglada

a mozesz jutro podejsc do laboratorium ? za 20 zl zrobisz test z krwi i bedziesz pewna, po poziomie wyjdzie Ci tez ktory to tydzien

musze leciec odezwij sie jutro jak tam obydwie sie odezwijcie

Gość odpowiedz jest
jestem juz 11 dni po terminie spodziewanej miesiaczki no ale cykle mialam zazwyczaj nieregularne to krwiawienie wyglada jak koncowka okresu niestety mieszkam w uk nie wiem jak sie wykonuje badanie bety pytalam sie lekarza o bete z krwi ale powiedzial ze nie wykonuja tych badan prywatnie nie wiem jak

http://forum.gazeta.pl/forum/w,37418,92394201,,beta_hcg_w_UK_robilyscie_.html?v=2 looknij tu

od tamtej pory nie dostaję jej wcale a dostałam tylko słabiutkie krwawienie 2-3 dniowe przeważnie trwało 5-6 dni okres

jak wam dziewczyny przebiegał początek ciąży ??? jak się czułyście wtedy ???

Cześć ;) ja miałam podobnie... w sumie nie staraliśmy się o dzidzię ale jakoś tak wyszło. TO jest mój 9 tydzień. Mdłości mi już nie dokuczają czuję się świetnie. Ogólnie zrobiłam się jakaś taka drażliwa wrażliwa i nie jem słodyczy :P (a strasznie je kochałam) Nic więcej się nie zmieniło. Rodzina jakoś to przyjęła. Zobaczysz wszystko będzie dobrze ;)

Strasznie bałam się powiedzieć tacie. Było mi po prostu wstyd. Mama na mnie nakrzyczała... a ojciec się ucieszył. Powiedział tylko jedno że mamy się pobrać. Wiesz ja z moim narzeczonym jestem już ponad 6 lat. W styczniu kupiliśmy mieszkanie więc nie ma tak źle. Musisz być dzielna. Rodzice chcą dla nas jak najlepiej. Dopiero teraz to zrozumiałam.

Gość to ja doradzajaca z wczoraj
abr idz do lekarza, moze dostaniesz cos na podtrzymanie bo zadne krwawienie w ciazy nie jest normalne, jezeli mialas mocna kreske na tescie to znaczy, ze bardziej byl to 8/9 tydzien niz 4/5 takze jezeli teraz jutro pojutrze znow pojawi sie plamienie idz do lekarza moze dostaniesz duphaston na podtrzymanie.

kiedy ustalilas nastepna wizyte, ten lekarz nic Ci nie mowil jakies badania masz zrobic albo cos?

nie bagatelizuj tych krwawien, to jest teraz najwazniejsze

My to zrobilismy dzidziusia w noc poslubna... hehe.... Nawet przewidywany dzien porodu byl dokladnie 9 miesiecy pozniej LOL Plamienie zalezy jak wyglada. Ja mialam brudne uplawy w ok. 3 tyg po zaplodnieniu, czyli w 5 tyg ciazy. Bez zadnych boli. Wyczytalam gdzies, ze to dziecko sie zagniezdza w macicy.

Gość czemu musisz czekac z wizyta
?