Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hey dziewczyny mam taki problem w dniu spodziewanej miesiączki czyli 23 marzec dostałam tylko 2 dniowe plamienie a z w kwietniu dostałam krwawienie 3 dniowe sporo przed w termninem okresu , nigdy tak nie miałam , współżyłam z chłopakiem w dniach które mogły być płodne wcześniej , zdarzyło mi wytmiotować , ostatnio zrobiłam się senna , jestem bardzo rozdrażniona, stwardniał i troszkę powiększył mi się brzuszek , piersi są wrażliwsze na dotyk, temperatura dosyć długo się utrzymuje...

Gość W?????????????????????????
Proszę cię idź do apteki i kup test,skąd my may wiedzieć czy to ciąża czy nie!!!

Gość teściara
a może zrób test co? albo idz do lekarza.

Gość a testu czemu nie zrobisz??
jeżeli od 23.03 nie miałaś miesiączki tylko plamienie to szczerze mówiąc tak zaawansowaną ciążę wykryje każdy test. A jeśli już chcesz 100% pewności zrób betahcg z krwi

kupię test dzisiaj i jutro rano planuje go w końcu zrobić żeby nie mieć już nie pewności dalej...

test mozesz zrobić już dziś wieczorem -od 23 marca minęło tyle czasu że test wyjdzie o każdej porze jeśli to ciaża.

pochwal się co ci wyszło :)

ok pochwalę się myślę że dzidzi będziemy mieli i troszkę mam stres bo za miesiąc ślub bierzemy

nie zaczelismy się jeszcze dobrze starać z narzeczonym o maleństwo a ono możliwe że już się rozwija we mnie cudownie by było wtedy zobaczyć 2 kreski...

Gość migotka900008
aha to od marca podejrzewasz ze jestes w ciazy i testu nie robilas ani u gine nie bylas??????

Gość migotka900008
ja dodam ze z tymi objawami to roznie jest..... kazda ma inaczej. ja kiedys raz zapomnialam jednej tabletki anty, byla to bodajze tabletka z 3 tygodnia i zaszlam w ciaze. nie mialam ZADNYCH objawow procz tego ze nie dostalam okresu. teraz mam corke 2letnia

jak reagowali wasi partnerzy na wiadomość że jesteście w ciąży ???? odpiszcie

Gość moj sie bardzo ucieszyl bylam
tez miesiac przed weselem, na wesele byl 6 tydzien a kiedy mialas ostatnia normalna miesiaczke

Gość odpowiedz jest
mialas krwawienie 3 dniowe bedac juz w ciazy ?

ciezko bedzie u Ciebie wyznaczyc termin porodu z tych dwoch roznych krwawien bo mozesz byc albo np w 9 tygodniu albo w 5 tyg

no wlasnie tez sie zastanawiam czy autorka nie miala juz w ciazy tego krwawienia wtedy na tescie moze jeszcze wychodzic ciaza a moglo byc np poronienie

Mój to miał mine wściekłą jak osa bo jak wyszłam od gina okazało że ktoś mu stuknął auto :D żeby nie wtrącać sie w jego konwersacje to aby podałam mu pasek od gina na którym były dwie kreski i wsiadłam do auta chyba to pomogło coś bo złagodniał i w ciągu 20 min sie ugadali :)

Gość odpowiedz jest
jestes tu jeszcze ?

mogl byc poziom beta hcg podwyzszony i ciaza mogla wyjsc, ale wcale tez nie musialo byc to poronienie, a mozliwe, ze Tpwja ciaza jest liczona od tej polowy kwietnia i jestes dopiero w 5 tyg, pasuje, zebys test z krwi zrobila czyli beta hcg

Gość odpowiedz jest
ja mam teraz problem zrobilam juz 5 testow - wszystkie pozytywne z nieco bledsza kreska od tej testowej dzisiaj wychodzi ze bylabym w polowie 3 tygodnia ale zaczelam krwawic/plamic wczoraj nie wiem co mam o tym myslec

mi tez takie bladziuskie kreski wychodzily pierwszy test w 35 dniu, nastepne codziennie az do 39 wszystkie mega blade, jakie to krwawienie

Gość odpowiedz jest
normalnie okres mam obfity i krotkie cykle 23-max 26 dni te krwawienie pojawilo sie wczoraj razem na przemian z brazowym plamieniem tylko troche zywo czerwonej krwi wczoraj rano i dzisiaj z rana