Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fukkkckkckckc

Zmieniłam swoje życie !! Udało mi się , nie jestem tez uzależniona od KAFE !!!

Polecane posty

Gość Fukkkckkckckc

Stękałam jęczałam tu setki razy... Nawet nie wiem ile założylam tematów :D Spędziłam na kafeterii ,ponad 2 lata. Po maturze siedziałam,wpadłam w jakiś amok, cos jak fobia spoleczna z depresją. Płakalam tu wiele raazy, a to ze jestem brzydka, biedna, nie mam znajomych , mam nudne zycie, czuje sie staro ,nikt mnie nie lubi, chce umrzec i tak dalej.... Pod koniec kwietnia byłam u fryzjera,siedziałam i myslalal z farbą na glowie. Patrzylam w lustro i moze to glupie,ale uswiadomiłam sobie : Co ja robię ? :O Od 2 lat siedze na jakims forum ,od rana do wieczora, rodzice mnie utrzymują a ja co? Nic nie robie tylko narzekam ,przypomnialam sobie jaka bylam kiedys. Po wyjsciu z gabinetu wrocilam do domu ,przez długi weekend siedziałam w domu sama i pisałam CV . Caly dzien spędziłam na wysylaniu listów do roznych firm. Wiadomo ,bez wykształcenia/ doswiadczenia to moge sie w dupe pocalowac ale.... Zadzwoniłam do pewnej firmy (farmaceutyczna) pracowalam tam jako licealistka w wakacje dorywczo. Zapytałam czy jeszcze szukają kogos? Wróciłam tam :) Praca w połowie biurowa/w polowie fizyczna, lekka . 2200 do ręki ,3zmiany . Przez 2 tygodnie dojeżdzałam pociągiem prawie 100km do Wawy. W poniedziałek się przeprowadzam ,znalazłam lokum :) Odnowiłam kontakt z przyjaciolką ,poznalysmy sie po maturze. Bluzgalam tu ze nikt sie do mnie nie odzywa... Nic dziwnego zmieniłam numer tel i sama sie nie odezwalam. Bylam z nią na zakupach,zmienilam garderobe ,chocilam w starych szmatach jeszcze z LO, potem na imprezie firmowej ,poznalam nowe dwie ciekawe osoby :) Bylam tez na randce :D Wszystko zmierza w dobrym kierunku,a nawet jesli nie.... nie bede plakała, ze sie komus nie podobam ;) Zaczęlam chodzic na basen... Sama, odwazylam sie i o dziwo nikt na moje wychudzone ciało nie patrzyl ze zdziwieniem . W pazdzierniku chce wreszcie zacząc studia :classic_cool: Jednak rady typu usmiechnij sie, odezwij sie do innych , wyjdz do ludzi cos dają :) Jestem z siebie dumna ,nawet teraz siedze z bananem na twarzy :D I jedna wazna rzecz : Wyleczylam sie z nalogu internetowo-komputerowego. Z czatów i kafeterii. Ostatnio byłam tu wlasnie w kwietniu i wcale mnie nie ciągnelo, nie mialam czasu :) W sumie nie musze juz tu wchodzic, to forum jest strasznie depresyjne ,wystarczy posiedziec kilka tygodni i czlowiek nie ma chęci do zycia... zdrady ,kłamstwa, katasrofy,powodzie, fanatycy religijni i polityczni :O Nie mam powodu by tu zostac . Wszystkim życze wszystkiego dobrego ,zwlaszcza nieszczęsnikom i prawiczkom :classic_cool: :)

Ostatnio byłam tu wlasnie w kwietniu i wcale mnie nie ciągnelo, nie mialam czasu W sumie nie musze juz tu wchodzic, napisalo dziewcze na kafe :)

mamy dopiero maj :D

Gość dobre provooooo
8/10 :D

Gość super watek
ja moze nie czuje sie przegrancem, ale zdecydowanie za duzo casu spedzam TU. musze sie uczyc, czy mo;abym gdzies wyjsc, to zasiadam tu i tak przesiedze pare h dziennie, zamiast sie uczyc, a ksiazka otwarta lezy przed nosem. odstawialm juz TV na bok, zeby miec wicej czasu, kafe chcialam parokrotnie, ale zawsze poznije jest powod, by wrocic-jakis problem, czy cos. super, ze Tobie ie udalo i pozytywne zminilas swoje zycie. tez uwazam, ze odstawienie kompa, to podstawowy czynnik naszego dobrego samopoczucia, wtedy nagle zaczyna zauwazac sie normalne zycie, a komp straznie przymula i rozleniwia. ok, wiec przestane pisac i wreszcie wyjde stad na dluzej. obiecuje sobie nie wchozic tu do konca maja. pa

Gość zależy jak leży
po tej wzmiance o chudości pomyślałabym, że to przerwa, ale jej chyba dłużej tu nie było niż od kwietnia?

Gość super watek
prbuje zablokowac sobie kafe, to najlepszy sposob, wiec mozeliwe, z emi sie uda, jesli tak, to sija wszystkim.

Gość gość
1.5 miesiaca bez kafe to juz duzo wiec o co te przytyczki

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.