Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeepewnaaa

czy on mnie zdradza? pomóżcie rozszyfrować:(

Polecane posty

Gość joirgi
coś mi mówi, że zawalisz sprawę. po pierwsze brat może wiedzieć i nic nie powie, bo jednak to brat, poza tym może nie chcieć się wtrącać. nie pytaj, nie proś o wyjaśnienia ale ich zarządaj. Tu i teraz. Jeśli nic nie wyjaśni to ma się pakować. Pamiętaj, ze prośby w takich przypadkach nie działają - tylko zdecydowane i konsekwentne działania.

Gość czyli juz wszystko jasne
po pierwsze to cie oszukuje po drugie albo juz zdradzil i romans trwa albo dopiero sie przymierza. ogolnie rzecz biorac,zalezy czego chcesz.bo jesli zdradza to przylap go i majac dowody mozesz wziac rozwod z jego wina. niestety ale skoro 9mies nie ma seksu ... to nie twoja wina.to dupek tylko tego ci teraz brakuje. lepiej zapytaj,choc sie nie przyzna,ale poznasz po reakcji

Gość nieeepewnaaa
zarządam wyjaśnień ale postaram się być spokojna chociaż bardzo trudno zachować spokoj w takich sytuacjach... zadzwoniłam pod drugi numer inaczej zapisany tego kolegi i rzeczywiście tam odezwał się facet a w tamtym dwa razy baba - tylko najbardziej zastanawiające jest to że kiedyś powiedziała ze to numer pana krzysztofa, chyba że on ją uprzedził że ma ją tak zapisaną... jak ostatnio wracał do domu i szedł np sie kapać zostawiał tel - oczywiście wszystkie raporty i smsy skasowane ale jest jeszcze taka opcja odbiorcy wiadomości i zawsze ostatni był ten numer ok 10 minut przed powrotem - tak jakby jej pisał ze wraca do domu nie pisz już... ostatnio zauważyłam że co wsiądę do auta moje siedzenie jest zawsze zmienione przysunięte do przodu (z racji ciąży zawsze odsuwam je do tyłu zeby miec więcej miejsca) laska napisała ze ma 155cm wzrostu czyli niska, juz sama nie wiem czy to zbiegi okoliczności moja bujna wyobraźnia czy gorzka prawda... dodam jeszcze ze ciąża była planowana ale tak jak juz pisałam on zmienił sie dopiero od niedawna, wczesniej nawet nie wpadłam na to aby sprawdzac mu tel.

mój mąż też mial taki nr, zapisany pod imieniem meskim, też odmawial mi seksu pieprzyl sie z nią od roku już nie jest moim mężem

Gość To na 100% zdrada
.

Gość To na 100% zdrada
.

Gość joirgi
nie pytaj go o nią, tylko go poinformuj, ze wiesz o nich. że ktoś życzliwy Ci doniósł. wg mnie wykasowane sms-y, itp. wskazują na zdrade.

Gość nieeepewnaaa
jeszcze jedna sytuacja przemawiająca przeciw niemu, on jest dość religijny (nawet bardziej niż ja) i oczywiście na święta bylismy do spowiedzi a on juz chyba po 2 tyg czy nawet wczesniej nie poszedł do komuni, czyżby czuł że zgrzeszył... chociaż własnie w tej jego religijności nie leży mi ta zdrada, chybaze rzeczywiście narazie to tylko psychika a nie seks...

Gość Jurita
Nie mam doświadczenia w związkach, ani nic... tym bardziej chętnie poczytam, jacy to faceci są podli i dlaczego warto wiązać się z kobietą ^^ Pisz proszę autorko, jak sprawy się dalej potoczą. A tego swojego to pogoń i już. Pod mur, karabin w łeb i niech gada :P

Gość nieeepewnaaa
zapytam go ostatni raz czy pod tym nr na pewno jest kolega jak powie ze tak to powiem ze wiem ze klamie ze jest to jakaś panienka i co dalej? pytac od kiedy to trwa co zamierza?

Gość powiedz tak jak joirgi
ze o wszystkim wiesz.i tyle chcesz wiedziec ile to trwa,tylko tak stanowczo. w tym momencie bedzie tak zaskoczony,ze pewnie nie bedzie umial wymyslic na predce cos co mogloby cie zmylic powodzenia

Gość rozumiem, seksu nie bylo
Przynajmniej tego typowego seksu... A jego inne formy? Zawsze mozna przeciez reka, seks oralny, hiszpanski, sa rozne mozliwosci...

Gość pavonia_
ale pewności nie masz czy była zdrada fizyczna, a on pewnie będzie kłamał, może jeszcze poczekaj aż się upewnisz czy coś było

niee,powiedz mu ze jestes pewna,ze cie zdradza

Gość nieeepewnaaa
Jurita - sama jestem ciekawa jak sprawy sie potoczą i na sama mysl o tej rozmowie trzęsą mi sie ręce... ale jak go pogonić jak go kocham, od dawna chcieliśmy miec juz dziecko, planujemy budowę domu - ogolnie mówiąc wspólne życie:( i tak ma się to skończyć przez jakąś mlodą głupią pindę:( chociaż w zasadzie to jego wina a nie jej, chociaż ciekawe kto pierwszy do kogo zarywał... mąż raczej był zawsze nieśmiały...

Gość pavonia_
chyba zaczęłabym jakieś śledztwo, nie masz możliwości po pracy go prześledzić, czy wychodzi z nią itp.

Gość joirgi
tacy nieśmiali i religijni często najwiecej mają za uszami:(

Gość niewygodna lalka
Jak będzie się kąpał napisz do niej smsa z jego telefonu: co robisz? Jak odpisze, to zapytaj, co ma na sobie. Chłop miałby portki i koszulę.....

Gość nieeepewnaaa
Typowego seksu nie było, na początku były podejrzenia że dzidziuś będzie chory więc innego też nie było, byłam skupiona tylko na maluszku, ale potem były oczywiście inne formy aby nie czuł się zaniedbany... zawsze powtarzał zebym sie nie przejmowała ze on rozumie dziecko najważniejsze... pewności nie mam że zdradził, nie będę go śledzić w 9 miesiącu ciąży, chociaz nawet mogłabym nic nie wysledzić... moje sledztwo opiera sie tylko na telefonie. Właśnie nieśmiały i religijny a w łóżku zawsze był przeciwnością... Ale on jest osobą która na pewno nie poszłaby z kims do łóżka jeśliby nic do niej czuła - a to chyba jeszcze gorzej, bo jesli sie zakochał to już koniec...

eh niestety ale najbardziej religijnemu moze brakowac seksu,przeciez wiesz jacy sa faceci,to nie to co my. rozumiem,ze sie boisz uslyszec,ze cie zdradza(choc najprawopodobniej sie wyprze) ale chyba juz lepiej wiedziec na czym sie stoi. w sumie ty naprawde wierzysz ze dorosly facet bedzie sie bawil w pisanie esemeskow z kolega??w takie cos to uwierzylabym jakby mial gora 16lat,robi z ciebie kretynke

wystarczy wejsc na temat : najbardziej obrzydliwe zdrady i poczytac jak to kochani przyszli tatuskowie sexili sie w momencie gdy ich zona rodzila. kazda chce wierzyc,ze jej facet jest inny a poza tym nawet jak cie zdradza to nie odejdziesz bo sama sobie poradzisz z dzieckiem?on to wie,wiec sobie pozwala

Gość izaka walizka
Mysle ze wiem co możesz zobic. To pomzsl mojej mamy: Znajdz w internecie faceta, który poderwie tą pindę męza. Oczywiście za pieniądze. Na pewno kogoś znajdziesz. Pod warunkiem, że chcesz walczyć o to małżeństwo. Moim zdaniem faceci to nie zwierzęta. Ja też lubie seks, bardzo, ale to nie powod ze jak sie niwidzialam kilka miesięcy z moim narzeczonym, żeby zdradzać. Usprawiedliwianie zdrad męskim popędem to kompletna bzdura. Teraz najbarddziej potrzebujesz męża i opracia. Pownien przy Tobie być! Wspierac Cie! Nosisy jego dziecko, które ma pojawic sie lada chwilia. Ja na Twoim miesjcu spróbowałabym wyjaśnić sprawę, szczera rozmowa. Powiedziałabym otwarcie ze zauwazylas ze sie zmienil, ze z kims smsuje tak duzo, ze przejrzalas jego telefon (moze bedziesz w stanie uzyskać jego bilingi z fimry telekomunikacyjnej??) powiedz ze widizisz ze czesto Twoj fotel jest przesuniety w aucie i w koncu ze smsujesz z ta laska. Powiedz, że chcesz prawdy, a potem ze musisz to przemyslec, spakuj manatki i wyprowadzc sie do rodziców. Jak kretyn zobaczy jak to jest nie miec cie w domu, ani towarzystwa ani obiadu to mu zmieknie rura. A najbardziej powinno mu byc szkoda syna. Bo jak sie rozstaniecie to pewnie bedzie łikendowym tatusiem. Nie wiem kim jesteś, ale trzeba mieć szacunek do samej siebie, bo jak nie bedziesz go miała do siebie, to on też nie. Trzymam kciuki

Gość na kazda jej watpliwosc on
moze znalezc proste wytlumaczenie,trzeba go przyprzec do muru

wyprze się ja się wszystkiego dowiedzialam po rozwodzie oby w Twoim przypadku tak nie było

Gość nieeepewnaaa
wiem ze mu brakuje, robilam co mogłam, i juz tak niewiele pozostało do powrotu seksu (o ile wszystko będzie oki) powtarzał też ze nie kocha za seks tylko mnie... wiem dobrze ze tak bylo np jeszcze pół roku temu, jak mozna sie tak zmienić w tak krótkim czasie? jakby nie było jest naprawde dobrym człowiekiem, ale kazdy moze miec dwie twarze. Boje sie usłyszec o zdradzie bo nie wiem co wtedy zrobię, na początku wierzyłam w smsy z kolegą, on się zna na wielu rzeczach, np na samochodach i bardzo dużo ludzi poprostu go o coś pyta a on im doradza - jest w tym duzo innych kolegów co do których nie mam wątpliwości, ale ileż mozna pisac z jedna osobą i to jeszcze o takich dziwnych porach w dodatku ze mowił wczesniej ze nie przepada za nim za bardzo. Nie wiem czy bym nie odeszła - na pewno byłoby to trudne, wiem że na pewno dowiedzialaby się o tym cała jego rodzina - a wtedy miałby przerąbane (jest dość rodzinny i bardzo się z nimi liczy)

Gość joirgi
jak zaczęłaś rozmaiwać z tą babką? jesteś pewna, że ona nie wie, że pisze z Tobą? pytałaś się jej czy sie z kimś spotyka?

Gość Jurita
Współczucia. Ale takie religijne "okazy" sa najbardziej obłudne i hipokrytyczne (Sama to wiem z autopsji :( ). Więc się nie zdziwię, jak się okaże że coś między nim a nią było, czego jednak Ci autorko nie życzę. Ale zbierz w sobie siłę i wyjaśnij to, a gdy się już wyjaśni... wykop gnoja. Zasługujesz na kogoś lepszego! Nie ma sensu tracić życia na takie "coś"

Gość nieeepewnaaa
Poderwać ją raczej nie byłoby trudno, pisze do niej z drugiego telefonu jako jakiś inny facet i jak bym dalej pociągnęła to, to za pare dni chciałaby sie spotkać... nie wiem co on w niej moze widzieć! Jeśli juz zdradził to na pewno tez była jego ciekawość - ja byłam jego pierwszą i jedyna kobietą, może żałuje że tak jest, no ale i tak go to nie tłumaczy. Na przesuniety fotel miał taka odpwoeidz że jak wozi brata lub ciocię - która tez pracuje w ich firmie to nie wypada aby fotel był tak odsuniety jakby ktos tam sie kochał, a brat jest wysoki a ciocia nie jest szczuplutka. Ale jaki kierowca mysli o fotelu pasażera? to wiadome że reguluje sobie go pasażer... Z domem nie do końca tak moge zrobić, mieszkamy narazie u moich rodziców wiec moge go tylko spakować, obiady je czesto u swojej mamy wiec tego na pewno mu nie bedzie brakowało... A teraz normalnie jakby nigdy nic pisze do mnie smsy co w pracy i takie tam, dziś na pewno rozmowy już nie bedzie bo wróci bardzo późno, jedyne co wiem to to ze ona jest w domu.

Gość Jurita
To jak wróci późno, to znaczy że pojechał do niej. Ja bym już nie ufała... ale to ja :P A ta okoliczna dupodajka ma męża??