Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszke przy kosci 19

Musze schudnac do soboty 12kg! Jak to zrobic! POMOCY!

Polecane posty

Umowilam sie z chlopakiem z netu ale napisalam mu ze warze 56kg a waze ponad 80 :-( Chce schudna tak do 69 i ubiore jakas zwiewna tkanine aby nie zobaczyl ile waze. Jak to zrobic? Owijam sie na noc folia aluminiowa i przyrywam pierzyna i kocami aby to wypocic. Pomozecie?

Gość nie będzie
to możliwe, wspólczuję Ci tych 80 kg|:( jak mogłaś się tak utuczyć

Gość idź i powiedz
że spuchłaś, bo cię osa ugryzła. I umów się z nim za rok.

Gość - czy ty jestes
tak głupia czy tylko udajesz?

Jak to ugryzla mnie osa? Chyba caly roj musialby mnie pogryzc. Moze przeloze na za tydzien i dziennie po 2kg powinno starczyc nie?

Gość padam ze smiechu
to masz problem... rada nr 1 odetnij troche tu troche tam rada nr 2 wyslij mlodsza szczuplejsza siostre kolezanke lub brata :) rada nr 3 zacznij biegac i to juz od teraz i nie przestawaj az do soboty moze sie uda Zycze powodzenia i pamietaj rady sa bez - cenne

Ty powaznie piszesz czy to jakies prowo? Lepiej odwolaj randke z chlopakiem, bo do soboty ni cholery 12 kg nie schudniesz, a kolo bedzie Cie mial za zakompleksiona klamczuche. Jak sie umawiasz z facetami z netu to nie pisz im ile wazysz (jak zapytaja mów, ze sie od roku nie wazylas) i po prostu wyslij im fotke. Jak im sie bedziesz podobac na zdjeciu to sie z Toba umówia, a kilogramy nie beda mialy znaczenia.

Gość Cebit
Wystarczy odciąć sobie nogę. Prawie nie będzie widać.

O odcinaniu nie ma mowz. Od wczoraj spalilam 3 kg wiec jestem na PLUS!

Hahahahaha, jak znajdziesz taki sposób to daj znać. Chętnie zrzucę w takim tempie to co zostało mi po ciąży;) A póki co mż - mniej żryć;D Brzuszki, woda i graipfruty i staram się wrócić do stanu sprzed ciąży. Pozdro!

żeby schudnąć 2 kilo dziennie to musiała byś nic nie jeść i ćwiczyć po kilka godzin co jest niemożliwe gdyż szybko dopadną ciebie zakwasy i padniesz z wycieczenia po jakiś 2-3 dniach :] trzeba było nie kłamać jak jakaś desperatka

Gość Cebit
Kolejny cud JPII - 3 kg w 24 godziny!!!

zeby to bylo takie proste dziewczyno zeby tyl;e zrucic niemozliwe!!! a Tylko zrujnujesz swoje zdrowie nie warto!!nie dasz rady tyle zrzucic

Od wczoraj spaliłaś 3 kg? Hahaha, co najwyżej woda z Ciebie zeszła. A i tak nie uwierzę, że aż 3 kg:P

Nie wiem czy cud ale moze ta folia aluminiowa dziala naprawde?

Ty chyba ocipiałaś 12 kg w 2 dnij :D Nie wiem co byś musiała robic zeby tak schudnąc w takim czasie :D

Gość mmnm ,
a co zrobilas ze 3kg schudlas od wczoraj?

Gość Cebit
Taaaaa, i popatrz, jesteś jedyna na świecie która to udowodniła, taki sekret ukryty przed ludzkością

No wiec i nie jadlam tylko pilam wrzatek na zoladek aby ugasic glod, eraz tez nic nie jem, biegalam duzo i szybko chodzilam i podnosilam i odkladalam ksiazki bo nie mam ciazarkow w domu i na noc sie obwinelam siorka mnie obwinela- te folia aluminiowa i wytopilo sie troche w nocy bo oblozyla mnie tez pierzyna i kocami

zeby to bylo takie proste dziewczyno zeby tyl;e zrucic niemozliwe!!! a Tylko zrujnujesz swoje zdrowie nie warto!!nie dasz rady tyle zrzucic

ty nie spaliłaś od wczoraj tych 3 kilo ;] waga człowieka w ciągu doby może się zmieniać o 2-3 kilo ;]

Gość mmnm ,
no wiec skoro od wczoraj 3 kg ci poszlo to dzis tez 3 jutro tez i w sobote i bedzie git;p

Gość dhkahsjkkljsakl
hahahahahahahhahahhaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahha :D A Ty jesteś normalna??

W sumie przed samym spotkanie moze upuszcze spobie troche krwi- ma mase wieksza niz woda wiec 1litra nie musze. Z jakies 500ml i bede warzyla kg mniej.

Gość mmnm ,
ale nic sie nie martw jak tyle zrzucisz to w przyszlym tyg drugie tyle nadrobisz:D:D

Pewnie, że waga się zmienia. Inaczej ważymy rano, na czczo a co innego pokazuje waga w południe czy wieczorem kiedy już sobie pojemy.

Gość Cebit
Sorry, ale nie dość ze gruba, to jeszcze kosmicznie głupia...

Gość j vhbnm
pojebana jestes. i widzac ze to sciema no ale tak amsz racje krew ci duzo pomoze jeszcze sobie noge utnij albo cos od razu te pare kg mniej

Waga sie nie zmienia. To ja chudne. Nawet mama to zauwazyla. Na zajeciach tez mi mowil ize inaczej wygladam