Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beeaatka

chudnięcie i bóle brzucha

Polecane posty

Witam. Piszę z zapytaniem odnośnie początku ciąży. Mam podejrzenia , że jestem ale boję się zrobić test . Obecnie pokłóciłam się ze swoim chłopakiem i może też dlatego boję się zrobić test. Chciałam się spytać czy chudnięcie i bóle brzucha to jest jakiś objaw ? Bo słyszałam od niektórych , ze na początku ciąży można schudnąć parę kilo . Ważyłam 53,5 kg , a teraz ważę 50,5 kg . Dlatego piszę z zapytaniem do osób , które przechodziły już to bądź są w podobnej sytuacji . Bardzo proszę o porady.

Gość a ja ci radzę całkiem poważnie
zrób test i się przekonaj czy to ciąża. W ciaży owszem na początku są kobiety które chudną ale nie tak same z siebie lecz w wyniku nasilonych mdłości i wymiotów. Ból brzucha może oznaczać zarówno ciążę jak i okres. A tak poza tym ile ci się okres spóźnia?

Gość kjsndkjvsdkjvbnsdk
chudniecie jest 'efektem ubocznym' mdlosci i dlatego niektore kobiety chudna przez pierwsze 3 mies. przestaja chudnac jak koncza sie wymioty. Pewnie schudlas bo sie stresujesz klotnia z facetem

Jak masz obawy zrobić test to może idź do gina zawsze to inaczej :) ja właśnie jestem i jak narazie chudne już 4 kilo schudłam ale waga już stoi to czyli będze już szła w góre :)

Gość kjsndkjvsdkjvbnsdk
jesli jestes wysoka to mozesz nie miec okresu dlatego ze schudlas.