Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być weterynarzem

pokłóciłam się z chłopakiem o studia :(((

Polecane posty

od dziecka lubiłam zwierzątka, opiekować się nimi i moim marzeniem zawsze była weterynaria. 2 dni temu strasznie się pokłóciłam z chłopakiem bo on twierdzi, że powinnam iść na łatwe studia typu pedagogika żebym miała dla niego czas. co robić?

Olej go jak mu się coś nie podoba. Powiedz mu, że po pedagogice nie znajdziesz pracy.

mówiłam mu, że mnie nie interesują inne studia. a on twierdzi że nie będę miała dla niego czasu już i to będzie koniec naszego związku :(

Gość nie wiem czy oby na pewno
chcialabys studiowac weterynarie. Jesli Twoja jedyna przeslabnka do tego jest to, ze lubisz zwierzeta i opiekowac sie nimi... Bylabys w stanie na zajeciach "pracowac" na zwlokach zwierzat? Ja nie, dlatego zrezygnowalam. A tez kocham zwierzeta i opiekowac sie nimi... Ale jak masz twarde nerwy to startuj i sie facetem nie przejmuj ;) Dzis jest, jutro go moze nie byc. A studia to Twoja przyszlosc, zwlaszcza ze sobie wymarzylas takie, a nie inne ;)

Gość co za egoista.....
powinien Cię dopingować a nie dołować

Gość vjxhvux
Skoro on mowi, zebys dla niego sie poswiecala i poszla na beznadziejne studia to ty lepiej go olej i znajdz sobie bardziej wartosciowego chlopaka. Zreszta kiedys sama dojdziesz do tego, ze z takim antykiem nie ma sie co zadawac.

tak, wiem na czym polegają te studia i jestem gotowa :) mój chłopak kończy zarządzanie i jak mówi, to studia lekkie i przyjemne, ale jego ojciec ma firmę więc on o zatrudnienie martwić się nie musi. ja z kolei mam rodziców pracujących w energetyce ale mnie to zupełnie nie kręci i się na tym nie znam :P zawsze chciałam być weterynarzem a chłopak mnie ograniczyć chce :(

Gość ddeftregt
ridz na studia na ktore chcesz a olej faceta mowie ci to ja, facet juz po studiach

Zachowanie faceta jest śmieszne :D boi sie, że nie będziesz miała dla niego czasu? a w przyszłosci zabroni Ci iść do pracy bo nie będziesz miała dla niego czasu? on w ogóle nie mysli o Tobie tylko osobie:O:O i to bardzo krótkowzrocznie