Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisadłoooooooooooooooo

niezdane kolokwium oznacza oblane studia?

Polecane posty

pisze bo nie wiem co robić. studiuję medycynę. jestem u granic załamania nerwowego od wczoraj nie piję nie jem nie śpię. zawaliłam kolokwium. jedyne jakie ma byc z anatomii.z całego materiału. uczyłam sie i byłam obkuta na blachę ale z nerwów miałam czarną dziurę w pamięci i nic nie mogłam sobie przypomnieć. ze stresu powpisywałam straszne głupoty;/ jak tylko oddałam kartek przypomnialam sobie wszytskie zagadnienia. Boje się ze to oznacza koniec moich studiów. Pierwszą sesje zaliczyłam na same 4 i 5. teraz już też przystapiłam do dwóch egzaminów połówkowych i zerówki-zdałam. z lektoratami nie mam problemu-mam same 5.co mam robić?:( jestem załamana mam ochotę podciąć sobie żyły:( nie chce zakończyć studiów:(

up:(

Nie oznacza, nie martw się, poza tym egzamin z anatomii jest najgorszy na całych studiach:) Bedziesz mieć poprawkę we wrześniu i tyle.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaa
jakby tak było to chyba nikt by nie skończył studiów..

Gość klkl
możesz być z siebie dumna-z medycyny same 4 i 5.. Kolokwium poprawisz, nie rezygnuj bo jesteś zdolna i masz szansę na bardzo dobre wykształcenie! a więc głowa do góry, kolokwia się poprawia

nie wywala Cie kobito spokojnie:) albo zrobi poprawkowe albo bedziesz miala drugi termin. w ta 2 opcje watpie bo 2 termin maja Ci ktorzy oblali... idz do dr i powiedz ze chcialabys poprawic i tyle. nikt nikogo ze studiow nie wywala przez jednego kolosa oblanego.poza tym byc moze sa osoby ktore nie byly w tym dniu?dla nic tez bedzie musial zrobic dodatkowy termin. a po 3..jak masz dobre oceny tym bardziej nie wywala Cie.

ale dr u nas powiedział że nie ma popraw:( w tamtym roku przez to kolokwium studia oblało 30 osob. nie wiem co robić. jeszcze takie głupoty powypisywałam że sama sie wstydze siebie:( ale to ze stresu:(bo wiedziałam że to jest takie ważne i chciałam jak najlepiej spiełam się i ..totalna pustka w głowie:(

posluchaj student tez ma swoje prawa .ja bym i tak poszla do niego.jak moze nie byc mozliwosci poprawy kolokwium skoro nawet egzamin mozna poprawiac(tzw drugi termin). i nawet warunek daja jak oblejesz drugi. u nas doktorzy dawali nawet cichacze...jak ktos nie zaliczyl drugiego to zeby nie dawac warunkowego to byl tzw cichy termin...

ratowniczka-medyczna-cały zakres anatomii mieliśmuy z całości materiału jedno wielkie koło:( bop powiedział że jemu się nie chce sprawdzac kilku. i to soę nie liczy że byłam przygotowana na każde zajęcia że jak pytał mnie o coś to dobrze mówiłam a na pewno nie było nigdy tak że nic nie powiedziałam tak jak niektóre osoby bo on powiedział cytuje"mam to w d...":(ogólnie strasznie się spieszy bo powiedział że chce skończyć zajęcia szybko bo jak jest goraco to on nie lubi zajęc prowadzić i zaraz bedzie dawał albo i nie wpisy:(a do egzaminu jeszcze ponad miesiac:(

ja bym zrobila tak: poszlabym do niego,powiedziala ze chce poprawic kolokwium,porozmawiac na poczatek jak z czlowiekiem,po ludzku. jak nie zmieknie poszlabym do dziekanatu i zapytala czy takie cos jest legalne ze nie mozesz poprawic kolokwium.w razie czego niech oni interwenjuja..pewnie bedzie wsciekly ale jesli bez tego mialby Ciw wywalic to chyba lepiej walczyc o swoje. a szcerze Ci powiem watpie w to ze nie da juz terminu. czasami tak mowia zeby zmobilizowac studentow. u nas tez byl szum ze nieobecnoscie na bloku operacyjnym nie ma mozliwosci poprawic. nie bylo mnie 3 razy. poszlam ,dogadalam sie i odrobilam ,fakt ze ciezko bylo bo w sob i nd nie ma palbnowanych zabiegow..a w tyg nie mialam nawet jak zostac dluzej bo konczylismy rowno z chirurgami. ale ze wypadaja tez nagle zabiegi..to lazilam w soboty i czekalam az sie cos bedzie dzialo...:) studia skonczylam:)