Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośkkaa

Wypadają mi włosy po ciązy,help!

Polecane posty

Gość ania.doradca.ladeevit
Przyjmowanie suplementu dla kobiet ciężarnych i karmiących przez cały okres ciąży, a potem podczas laktacji może wyeliminować ten problem. Wiem nie tylko ze swojego doświadczenia, ale wiele innych kobiet też dostrzega ą zależność.

Gość my name is Nadia
jak nie karmisz to polecam Vitapil, poczytaj o tym, bralam go jakis czas i niedosć ze zahamowal wypadanie wloso, to nowe wlosy wyrastają, ale one sa bardzo silne, jak masz problemy z żołądkiem to odpada

Gość akla83
Na wszelki wypadek poproś gina, lub lekarza rodzinnego o skierowanie na badania tarczycy(TSH, AntyTPO). Bardzo często u Kobiet po porodzie hormony zmajstrowały niedoczynność tarczycy-jestem sama przykładem. Mimo tego, ze bralam witaminy wypadaly mi wlosy, miałam suchą skórę i wiecznie nic mi sie nie chcialo+rozdrażnienie. Dopiero niedawno okazało się, ze mam poporodowe zapalanie tarczycy. Od 1,5m-ca jestem na hormonie tarczycy i czuję się o niebo lepiej.

Gość ania.doradca.ladeevit
akla83, objawy, które opisujesz są wybitnie charakterystyczne dla chorób tarczycy. Dobrze, że ktoś je dostrzegł i teraz się leczysz :)

Gość essmeska
Zgadzam sie z Wami.Zabiegi na włosy u fryzjera nie zawsze przynosza oczekiwany efekt.Czesto nawet musimy przechodzic długa kuracje zeby cokolwiek bylo widac.A mezoterapia niemal od pierwszych zabiegów juz w odpowiedni sposób wływa na skóre głowy i włosy. Ja jestem po zabiegu haircare.Rewelacja, polecam Wam ten salon http://cec-efekt.pl/ tu zrobicie ten zabieg w promocyjnej cenie.

Gość gość
Mi pomógl olejek rycynowy.Stosowałam go kilka miesięcy po 2-3 razy w tygodniu.Pierwsze efekty (mniej włosów na szczotce)zauważyłam po około dwóch tygodniach.

Dziewczyny ja polecą raz na tydzień zrobić sobie taką kurację: Jajko , olejek rycynowy można kupić w aptece i nałożyć na umyte włosy zawinąć woreczkiem i ręcznikiem. Odczekać 30 min i spłukać. Włosy są puszyste , twarde i tak raz na tydzień. Ja przed ciążą miałam ogromny problem z wypadaniem włosów dzięki temu je wzmocniłam. Aż się boję co będzie jak urodzę a zostało kilka dni do rozwiązania ale chce od razu wrócić do w/w kuracji. Wiadomo włosy będą wypadać bo to jest normalne , zdrowe ale dzięki temu możecie je wzmocnić.

Gość gość
etam , jakaś reklama. Polecam żelazo na receptę i tyle , mi wypadały garściami , wzięłam żelazo i jest super :)

Gość gość
mi wypadaja nadal a jestem 9,5 miesiaca po porodzie.chyba nic nie pomoze,trzeba przeczekac.ja robie kitka,i z wlosow z kitka warkocza bo samo upiecie nie rozwiazuje u mnie problemu :/

Gość gość
Rzeczywiscie tu moze byc problem. Dlatego polecam dobry suplement plus szampon. Na pewno Timotei bez parabenów bedzie dobrym rozwiązaniem.

Gość gość
To na pewno własnei Biosilica da rade. Dlatego polecam zrobic 3mc kuracje, mysle ze na pewno bedzie w porządku.

Gość gość
U mnie tez tragedia. Moge siedziec i wyciagac non stop wypadaja. Najgorsze jest to ze i tak mam rzadkie a teraz jeszcze wypadaja. Tragedia.

Gość gyongyy
a robiłaś sobie badania hormonalne?? Spróbuj może jakiegoś preparatu ze skrzypem, szukaj takiego który ma tego skrzypu sporo

Gość gość
Polecam 3mc kuracje suplementem Collagen Noble Health. Dla mnie jest naprawde rewelacyjny.

Gość gość
Ja zgoliłam włosy po porodzie , jak tylko zobaczyłam ze cały dom w nich jest i teraz mam super włosy

ja piję herbatkę laktacyjna baby mama med i ona ma działanie wzmacniające, ale nie wiem czy Tobie to wystarczy...

Gość gość
Czyli coś dla mnie idealnie własnie po zimie kiedy włosy pod czapką bardzo mocno sie własnei osłabiaja i nie wyglada to dobrze.

Gość gość
Mnie też strasznie wypadały, ale zrobiłam sobie kurację biotebalem (lek z biotyną). I po kilku miesiącach włosy zaczęły mi odrastać. Wystarczy, że bierze się jedną tabletkę dziennie.

Gość gość
Polecałabym tutaj też odpowiednią suplementacje jak Revital Hair od Aliness. I rzeczywiscie przy regularnym przyjmowaniu po 3mc efekty sa rewelacyjne.

Gość gość
Tak, spróbuj RevitalHair. Dobrze działa na włosy!

Gość gość
Z pewnością preparaty zawierające biotynę pomagają na osłabione włosy. Godny polecenia jest RevitalHair jak już ktoś wcześniej pisał.

Gość lucyna85
Nic mi nie pomagało ale w końcu w internecie znalazłam szampon Seboardin, miał bardzo dobre opinie więc go wypróbowałam. Dziś włosy nie wypadają mi prawie wcale. Jestem zachwycona i z czystym sumieniem mogę polecić dalej:)

Gość gość
Mnie włosy strasznie zaczęły wypadać po ciąży. Teraz od kilku tygodni biorę tabletki biotebal, które mi poleciła dermatolog ze względu na to, że zawierają biotynę i świetnie działają na włosy. Zaczynam wreszcie widzieć pierwsze efekty, bo włosów wypada już znacznie mniej i wyglądają na zdrowsze

Gość gość
Polecam tabletki Biotebal i szampon z Pharmaceris przeciw wypadaniu włosów ja stosuje i sa efektu widoczne