Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceMieć opalenizne tego lata

samoopalacz czy balsam brązujący ?

Polecane posty

witam j.w co lepsze ? niestety nie moge korzystać z naturalnych promieni słonecznych, z solarium nie chce proszę o propozycję firm, typów etc będę bardzo wdzięczna

Gość ja tez nie mogęęęęę
mam dwa znamiona o cechch czerniaka:( Jutro wycinają mi jedno, w przyszłym tygodniu drugie, potem his-pat itd... Zawsze latem byłam ładnie opalona, chodziąłm do solarium, potem słońce Teraz że4by nie swiecić bladą skóra zakupiłam Fake Bake - rewelacyjny jak dla mnie produkt!!!!! Jedno posmarowanie wystarcza na 4-5 dni i co najważniejsze pierwszy specyfik który nie jest zółty Fakt, nie nakładam go dnirazy pod rzad tak jak sugeruje producent, a potem tylko raz w tygodniu na utrzymanie, ale po jednym użyciu skóra jest złocisto - brazowa, nie za mocno ale tez nie słabo... Miałm tylko problemy z aplikację na poicżatku ale teraz już doszłam do wprawy Ponoc tego specyfiku używają w Hollywood:)

Gość ja tez nie mogęęęęę
"kilka dni pod rząd" miało być sorry za literówki ale sie spieszyłam

Gość Truskawkowe Ciastko
ja kupiłam w zeszłym roku DOVE summer glow-posmarowałam sie przed imprezą dzień wczsaniej-szlismy na wesele-rano miałam wysypke na całym ciele, na szczęście kapielm maść i po kilku godzinach kolejna kapiel i jakośwygladałam-to był koszmar!

Gość Truskawkowe Ciastko
a ile to kosztuje?

Gość ja tez nie mogęęęęę
Tani nie jest, ani tez dostępny w Polsce niestety... Kupiłam na allegro za 170 zł, ale nie załuję wydanej kasy... Opalona jestem zaraz po posmarowaniu, bo ma konsystencję ciemnej mazi, któa nieco jednak farbuje Maź ułatwia aplikację bo widziesz jak sie rozprowadza, trzeba jednak używać załączonych rekawiczek. Najpeiej użyć wieczorem a rano zmyć pod prysznicem, mimo że leci z ciebie brązowa woda, opalenizna pod spodem sie nie zmienia. Ponoc tej produktów tej firmy uzywają w opalniu natryskowym

Gość Truskawkowe Ciastko
a nie masz uczulenia?

Gość ja tez nie mogęęęęę
Nie mam, fakt ze chyba w zyciu nie uczulił mnie zaden ksmetyk...

hm, ja sobie na tak drogi kosmetyk nie pozwolę myslałam o tym dove summer glove w sumie każda skóra reaguje inaczej nie wiem, mam ochote spróbować niestety ja zawsze świece biela tego lata nie chce