Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdewastowana

na gwałt kogoś kto zna się na komputerach!!

Polecane posty

Gość zdewastowana

facet podłozył mi jakies swiństwo,które strzela screenshoty i zapisuje wszystko co robię...nie mogę tego znaleźć za cholere.w dodatku on twierdzi,że program jest zabezpieczony hasłem a to co dzieje się u mnie przesyła na inny komputer przy każdym połaczeniu z netem...nie wiem czy ten fragment jest prawdziwy a le faktem jest ,że screenshoty robi.Jak mam to cholerstwo znaleźć?

Gość ja pierniczę
co za cham! skąd wiesz że to zrobił? powiedział ci? jedyne co możesz zrobić to reinstalowac system.

Gość zdewastowana
moze zrobil to dlatego bo wyplułam jego sperme :(

Gość zdewastowana
wyznał mi to z duma w oku jak tylko stwierdzilam,że jego rozeznanie w moim zyciu jest podejrzane:/

Gość zdewastowana
up ....proszę....to mi rujnuje zycie:/ nigdy nie uzywałam tego rodzaju świństw,nie interesowałam sie tym bo i po co...teraz taka wiedza by się przydała:/ czy ktos moze mi pomóc?

Gość zdewastowana
up

Byś musiała znaleźć ten program i odinstalować. Na odległość raczej ci tu nikt nie pomoże. Idź do informatyka jakiegoś. Za jakieś drobne 100zl ci wyczyści.

Gość zdewastowana
yhm...chodzi mi bardziej o to czego szukać..jakies frazy...cholera...cokolwiek:/normalnie wstyd mi iść z tym i tłumaczyć zawiłości więc chcialam spróbować sama najpierwej:/jest szansa ,że jakoś to znajdę?przecież on to jakos musi otwierać tak?te zrzuty gdzieś sie zapisują?

Gość ja pierniczę
ale takich progarmów nie da się się znaleźć w systemie bo są dobrze ukryte więc lepiej idź do kogoś kto się na tym zna albo reinstaluj system...

Gość Danutia
Nie ma opcji zebys to znalazla, musisz isc do informatyka, innego wyjscia NIE MA

start- panel sterowania- dodaj usuń programy i przejrzyj listę programów. Jak dawni nic nie instalowałaś to może znajdziesz. start- uruchom wpisz msconfig i enter. W otwartym oknie zakładka uruchamianie. Może tam ci coś wpadnie w oko nowego. Możesz śmiało wyłączać co nie potrzebne. Zostaw antywirusa. Bez całej reszty będzie chodziło. Jak się nie boisz to start- uruchom- wpisz regedit i enter. Znajdź klucz HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run i pokaż co tam masz.

Gość zdewastowana
to już dawno nie jest mój facet dobra duszo:( jak nie ma opcji psia krew??W panelu już sprawdzałam...powywalałam wszystko co nowe:/zaraz spróbuję reszty...

Gość fadsfasdfasdfasdfa
Włącz zaporę Windows i zezwalaj na połączenia tylko zaufanych programów ( przeglądarka, gg, etc ). W międzyczasie idź na policję i to zgłoś. Grozi mu w teorii do 8 lat więzienia. ;)

Gość zdewastowana
taaak?że co?stalking?yh...moja bezdenna głupota,że puściłam go na kompa:/najgorsze,że to geniusz informatyczny,który nie wie cóż to prtScr:/

Gość juijiu
zreinstaluj sobie windowsa i po problemie

Ściągnij sobie z netu Bitdefender total security, ustaw w nim wszystkie ochrony i uruchom skanowanie.

Jak znasz ip faceta, to zablokuj i po sprawie. MOżesz to zrobić w firewallu, albo w programie peerblock.

Gość zdewastowana
nie...nie poradzę sobie,kuźwa.przeskanowałam już malwarebytem,sprawdziłam panel,pousuwałam wszystkie podejrzane dziadostwa,sprawdzam mrt...nic nie znalazło.IP nie znam.fuck:(

Chcesz, żebym ci to zrobił i zabezpieczył komputer?

Czy twój chłopak przysyła ci e-maile? Jaką ma pocztę i w jakiej sieci ma net?

Gość zdewastowana
może jestem mało rozgarnięta ale nie nienormalna:/nie,nie przysyła.on nawet nie ma kompa,twierdzi,że wszystko idzie do kumpla.urządzil mnie tak bo pozwalałam mu korzystać z mojego...niestety:/tak,wiem...kretynizm.

Gość zdewastowana
mmm...cóz to jest w configu "khooker","jusched"?znaczy co to moze byc?

Gość zdewastowana
rus....jesli jestes...co w tym kluczu powinno wzbudzić zainteresowanie?

Gość wszyscy sa szczesliwi
jusched To jest aktualizator Sun i jak każdy aktualizator nie powinien być w Autostarcie bo musi być kontrola nad tym co się uaktualnia by potem nie było niespodzianek. Poza tym to zbędne. Wyłączysz to w opcjach Suna: Panel sterowania >>> Java Sun >>> Update >>> odptaszkować opcję autoupdatu

jezeli masz legalny system to i nie masz pirackich programów to idz z nim na policje beknie za to jak nic

Gość niewygodna lalka
Wpisz w google "jak się pozbyć szpiega komputerowego". Wyskoczy Ci sporo odpowiedzi i może któraś z nich okaże się przydatna.

terz bawiłem sie kiedys takimi programami nie tylko robia zrzuty ekranów ale zapisuja wszystko co piszesz na klawiaturze nawet kropki i przecinki

Gość jdlajoadhfaiohfeaiuh
przeskanuj kompa programem "combofix" - powinien wywalić dziadostwo. Tylko jak go uruchomisz to nie przerywaj jego pracy działania , bo może Ci strzelić system. a tak wcześniej to wciśnij F10 - zobaczysz czy nie włączą się screeny z ekranu z programu Zrzutek.

Gość sorex
Ja tam radzę nie używać cudownego środka w postaci combofixa, bo może Ci narobić więcej szkody niż pożytku. na przykład system Ci już nie wstanie.Przejrzyj internet a najlepiej ściągnij sobie Gmer i OTL i udaj się na jakieś dobre forum komputerowe.