Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaraak

Czarna lista lekarzy

Polecane posty

Gość czaraak

Zakładam czarna listę lekarzy.Tutaj możecie podawać imie nazwisko,specjalizacje,miasto oraz powody dlaczego sie na tej liscie znalazł.

Bez sensu chyba zakładać na tym forum (gdzie każdy może się wypowiedzieć nawet bez rejestracji) czarną listę lekarzy.

Gość czaraak
a po co rejestracja?.Tyle jest stron gdzie można wyrazić swoje opinie ale trzeba sie zalogować albo podac email a tu bez problemu można sie wypowiedziec.

Gość czaraak
po za tym nikt tutaj nie jest anonimowy,modernizacja kafeterii ma dostep do adresu IP.

Gość niestety moga byc naduzycia
mozna pojechac po kims, kogo osobiscie sie nie lubi

Gość niestety moga byc naduzycia
to cos w rodzaju pisani anonimow

Gość lekarzynka2011
ta lista jest po to by podac dane tego lekarza oraz powód by unikac,każde nadużycia można zgłosić do usunięcia.

Gość czaraak
ta lista jest po to by podac dane tego lekarza oraz powód by unikac,każde nadużycia można zgłosić do usunięcia.

Gość ale jak sprawdzic co jest
naduzyciem?

Gość czaraak
można sprawdzić w internecie czy taki lekarz istnieje przy specjalizacji mona podac nazwe przychodni,szpitala w którym przyjmuje.Nadużyciami sa groźby,wulgaryzmy oraz podawanie danych nielubianych kolegów. Nadużycia takie można zgłosić do moderatorów kafeterii.

Gość burzyński
jeśli ktoś ma problem z relacjami damsko-męskimi to polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja ukończyłem tam kurs Alpha Male i jestem bardzo zadowolony. Prowadzący z każdego człowieka potrafią wydobyć to, co najlepsze, we mnie zmienili bardzo dużo i jestem z tego niesamowicie zadowolony. Ogólnie są profesjonalni, mają bogatą wiedzę i doświadczenie. Atmosfera na zajęciach także bardzo przyjemna i sprzyjająca nauce ;) naprawdę warto skorzystać www.wyzszaszkolauwodzenia.pl