Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromna.

Jaki prezent na 25 urodziny chłopaka?

Polecane posty

Gość Skromna.

Cześć,proszę o pomoc na prezent dla chłopaka,mam kilka poomysłów,lecz chciałabym się przed tym Was poradzić.Zainteresowanie motoryzacja,akwarystyka .Proszę o pomoc,to już nie długo .

Gość xxxxxxxxxxaaaaaaa
zrób mu loda, to NAJLEPSZY PREZENT. UWIERZ MI !

Gość Skromna.
Uważam,że to zbyt proste i bez okazji również można.

Gość warszawiakmlodyyy
99% facetow interesuje sie motoryzacja, tez mi hobby:/ to tak jakby powiedziec ze zainteresowania pewnej kobiety to ciuchy. super pomoglas. breloczek do kluczy kup. oczywiscie tych samochodowych.

Gość Skromna.
Wymieniłam rónież ,że bardzo interesuję się akwarystyką.A motoryzacja do pozostałych pomysłów.

Gość andam
zalezy co mu kupowalas do tej pory żeby nie dublowac prezentow z zeszlych lat. JA jesli masz fundusze to moze jakis szalony prezent z tych ekstremalnych? lot balonem, na paralotni, skok na bunge, przejazdzka jakims wyscigowym samochodem na torze itp.

Gość Skromna.
Skok byłby fajny,aczkolwiek myślałam o bardziej 'nie szalonym' prezencie.A jeszcze ,czy pogoda wypali ?Także nie chcę,aby był a klapa.

Gość Skromna.
Dziękuję za podpowiedź.Nie orientujesz się jakie ceny w Krakowie,pewnie takie same.

Gość andam
Ee tam pogoda. A prezent niezapomniany. I wrazenia niezwykle.

Gość andam
Tak jest to realizowane rowniez w krakowie wiec cena bez zmian. Jest napisane na stronce. Ja jeszcze nie korzystalem, ale wierze, ze wrazenia niesamowite. Ciekawe czy dziewczyna by dala rade? bo planuje dla swojej narzeczonej cos takiego zrobic, ale obawiam sie, ze spanikuje

Gość Skromna.
W to nie wątpie.Pomyślę.

Gość Skromna.
Ja jako dziewczyna chętnie bym spróbowała,to musi być niesamowite uczucie. I gratuluję serdecznie:).

Gość mój w zeszłym roku miał
30 urodziny. mówił że nic nie robi i tak dalej bo stary jest już :) zaprosiłam do knajpy najblizsze nam osoby i zrobiłam mu pryjęcie niespodziankę. urodziny miał we wtorek zwykły dzień tym bardziej się nie spodziewał- po pracy mówie do niego a może sobie na obiadek do restauracji podjedziemy - a mówi z tobą chętnie-no i pojechaliśmy a tam juz wszyscy czekali. ale mu gały wyszły- kompletnie się nie spodziewał! przyjechała nawet jego siostra która nie była na naszym weselu.

Gość mój w zeszłym roku miał
a na deser dostał I phona :) chyba już się takich urodzin nie doczeka

Gość rumcajz
kup mu yogurt activie i wylej na swoją szparkę, pychota

Gość truskawkowapolewa
To skoro interesuje się motoryzacją to najlepiej zrobisz jak dasz mu coś związanego z jego zainteresowaniami. Może jakiś sprzęt do samochodu jak np. gps byłby dobrym pomysłem. Zajrzyj sobie na magicznaplaneta.pl tam jest bardzo duży wybór tego rodzaju sprzętu.

Gość cubea
Zawsze można pomyśleć o jakimś oryginalnym prezencie jak na przykład dart. Chodzi mi dokładnie o coś takiego: http://proyasport.pl/oferta,szczegoly,87.html Nie jest to drogi prezent, a przynajmniej oboje będziecie mogli spędzać przy nim wolny czas :)

Gość gość
Najlepiej zorganizuj mu dzień pełen wrażeń, np. jazda quadem, albo jakimś szybkim samochodem, skok ze spadochronem, czy coś na wodzie! Przejrzyj sobie stronę http://www.wyjatkowyprezent.pl/pomysl-na-prezent/dla-ukochanego naprawdę można tam znaleźć prezenty w różnych cenach, więc na pewno coś wybierzesz!

Tak prezent w postaci przejazdu po torze wyścigowym albo kurs drifting to świetny pomysł i chłopak na pewno się ucieszy. Na http://devil-cars.pl znajdziesz bogatą ofertę, dużo aut i torów.

Gość Tikara
mój to pasjonat wszelkich militariów, wojska itd zdecydowanie prezent związany z zainteresowaniami będzie najlepszym pomysłem bo wiemy że się spodoba, mam zamiar zamówić mu nieśmiertelnik z grawerem, z jego imieniem, grupa krwi itd. upatrzyłam sobie taki: https://crazygift.pl/dla_niego,c,3594/niesmiertelniki_us_army_z_grawerem_dedykacji,90000.html, typowy taki jak faktycznie mają żołnierze

Gość gość
Ja wymyśliłam coś z zupełnie innej bajki i dobrze - http://www.modelmaking.pl - modelarstwo :) Zamówiłam w tym sklepie model do sklejenia i mój chłopak jak wsiąkł w to to na amen. Chyba marzą mu się kolejne rzeczy do sklejania, cieszę się, ze trafiłam :)

Gość gość
Ja myślałam nad modelem jakiegoś sportowego auta, najlepiej Bmw bo mój chłopak jest wielkim fanem <3 Ale koleżanka poleciła mi kupić jazdę takim autem, że to fajne doświadczenie i przy okazji można zobaczyć bardzo popularne sportowe auta, no i mnie namówiła. Widzę, że też polecacie :) Myślę, że jazda sportowym samochodem sprawdzi się jako prezent!

Gość gość
Jak akwarystyka, to można wybadać czego mu potrzeba. Z rybkami bym się nie bawiła, bo można nie trafić albo coś jej sie jeszcze stanie w oczekiwaniu na wrecznie. Ale jakieś gadżety czy rzeczy, który nie ma - wybadaj po prostu. A potem sprawdź sobie np. w plantice (mega tani sklep) co i za ile jest