Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliważona26

KOBIETKI KTÓRE IMIE BYŚCIE NADAŁY SWOJEJ CÓRECZCE?

Polecane posty

Gość taka mimi
zuzanna albo liliana reszta okropne

Gość desella
mi się podoba najbardziej imię Marta (grzechu warta) i imię Lena. A z tych co podałaś to Elena.

Gość moje typy to
nr 1 lub 5

elena spoko nie spotykane można będzie mówić eleni jak ta piosenkarka :) jestem za, a reszta to tak sobie. zuza ok ale nie zuzanna (wiem że dłuższa forma jest poprawna ale w skrócie lepiej brzmi to imię) tak jak Lena i Lenka wolę Lenka ! poza tym fajne jeszcze jest aleksandra jak ktoś tam napisał, tatiana odpada na 100%, hm weronika fajne ale takie trochę pospolite ale najbardziej to chyba ta aleksandra no lub oliwia ale wielu osobom to imię się nie podoba .. jak dla mnie spoko ale pełno teraz tego imienia. mój syn ma na imię bruno miał być milan ale jakoś się ojcu dziecka odmieniło po tylu latach planowania wspólnie dzieci hehehe.. no jednak przychodzi co do czego to ciężki jest wybór a tak gdybać to sobie można :) pozdrawiam

Gość shxax
Dla syna chce Adam, bo jest miedzynarodowe, a ja nie mieszkam w Europie. Dlatego tesciowa zaraz wyskoczyla z Ewa, a ja nie chce, zreszta tu musielibysmy ja nazwac Eva. Z tych, ktore podalas najladniejsze to Liliana, reszta zreszta tez moze byc, tylko ja mam zle skojarzenia z ludzmi, ktorzy sie tak nazywaja. Zycze zdrowej i slicznej coreczki.

Mi się najbardziej z nich podoba Zuzanka, Zuzi, ZU, Zuzia itp. sama tak nazwałam moją córeczkę, bo od dziecka o tym marzyłam. Liliana też mi się bardzo podoba, ale Mężuś nie chciał. Elena i Tania kiepskie - zbyt rosyjskie. Weronika też ok. Na twoim miejscu bym się nie przejmowała jakie jest oklepane, ale o jakim imieniu marzyłas dla córci :)

Gość pisuarka
1. Łucja 2. Matylda 3. Rozalia- jakoś mi tak ostatnio się spodobało;)