Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaL.

problem z facetem leniem

Polecane posty

Gość MagdaL.

Mam probelm z moim facetem. Kazda wolna chwile spedzam aktywnie, ale niestety zawsze sama, moj facet jest ciagle zmeczony!!! Po 8 h w pracy jest zmeczony i kladzie sie spac, potem gra w gre i idzie spac, dodam ze pracowalam razem z nim w firmie i wiem ze prace ma przyjemną. Cokolwiek bym zaproponowala zawsze jest na nie. Spacer- za zimno, za cieplo, nie ma gdzie pojsc itp. Rowery- nie chce mu sie pedałowac Wyjazd za miasto/ piknik- pogryzą go morwki, zjedza komary, itd Wyjazd do rodziny- to juz calkiem odpada nie lubi takich spotkan dzialka, gril itp- nie jest akurat glodny, a posiedziec moze w domu Kino- przeciez film mozna sciagnac z netu Te wymowki znam na pamiec i mnie to doprowadza juz do SZAŁU!!!! wiem ze mnie kocha i nie są to wykrety od spotkania ze mną. po prostu woli odpoczac sam w domu. Nigdzie nie wychodzimy, zawsze to ja do niego, bo on pieszo nie przyjdzie a piwo wypil i autem nie da rady;/;/ poradźcie mi co mam zrobic zeby go zachecic do jakiegos wyjazdu i wspolnego spedzania czasu poza domem

Gość już będę miła
cóż, macie inne potrzeby i będzie wam trudno, jemu bo będzie musiał wymyślać wymówki i narażać się na nieporozumienia z tobą, tobie bo ciągle będziesz go wyciągać, starać się i nie usłyszysz dobrego słowa w zamian, to problem i znam małżeństwa! które się rozstały z tego powodu bo każde szło inną drogą i tyle, wspólne spędzanie czasu jest ważne więc powinnaś z nim porozmawiać jak to widzisz i zaproponuj jakiś kompromis, np. raz w tygodniu robicie coś razem, raz w m-cu wyjeżdzacie na jeden weekend itd. wytłumacz mu, że dla ciebie jest to ważne ale nie krytykuj go za to, że on woli inaczej bo niczego to nie da, jedynie konflikt

Gość MagdaL.
Mysle ze wyjazd jakis raz w miesiacu do dla niego kosmos. Pol roku temu bylismy w gorach, do dzis czesto mi przypomina jak sie klocimy " przeciez wyjezdzamy za miasto, nawet w gorach na tydzien bylismy" Proponowalam wyjazd na ten weekend bo oboje mamy wolne, ale jesczze sie nie zdecydowal, uwaza ze do soboty moze sie duzo zmienic, jakis nagly wypadek itp. kolejna okazja przepadnie.. Suzie- na zawał to chyba ja pierwsza umre z tych nerwow.

Gość gerkoz
lepiej sobie pospac w lozku niz wyjezdzac

Gość MagdaL.
grekoz.. :(:(

Gość MagdaL.
Chyba zadna z Was nie ma takiego problemu jak ja, pozazdroscic...

Gość weź przestańńń
Ja to nawet w pracy śpię :D I śni mi się że śpię w domu :D