Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobietek

Podoba Wam się....

Polecane posty

Gość szałowa
tunika :)

Gość Sashika sashowyska
ile masz lat ?? tak czy owoak gust okrutny .

Gość 26 a co?
?

Gość 26 a co?
o gustach sie nie dyskutuje. Moge ja wysmiac twoje np. ulubione sprane jeansy ( ktorych nigdy nie mialam na tylku) albo twoj kolor wlosow- nie lubie blondynek i co? Gust to gust. Autorka pyta sie o zdanie ktora ladniejsza a nie o to czy ma dobry gust czy nie.

Gość Sashika sashowyska
tez nie lubie blondynek :) gdyby o gustach sie nie dyskutowalo to w tv nie byloby tyle programow zmieniajacych wyglad ludzi :) Pozdro,

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
tunika jest przesliczna !

Gość dzis jadlam frytki;/
Mi sie podoba ta turkusowa- sliczna jest! 🌼

Gość kkkkajka
tunika

Gość amaretttoo
jezeli juz mialabym wybrac to tunikie. Ale mi sie podoba ta z pazimi oczkami

Gość loollllla
mi się żadna nie podoba. za taką cenę lumpeksowe ciuchy to już przesada, nie patrzy się na markę tylko na wygląd. nikt Ci na metkę nie będzie zaglądał. Idź na bazar lub do jakiegoś marketu chińskiego jak u Ciebie jest bo u mnie jest ich pełno i są bardzo fajne i tanie ciuchy. Nie kupuj ich!!!!!!!!!!!! fuu

Gość FAJNIE FAJNIEEE
lolaa ty jestes chyba ograniczona. W lempeksie sa przynajmniej ciuchy dobrego gatunku takie ktore po pierwszy praniu nie wygladaja jakby zostaly wyjete z mordy psa. Chinskie ciuchy na bazarach maja to do siebie ze sa badziewnej jakosci, bije od nich tandeta, widac ze to gówno a nie material i po 5 praniach gwarantuje ze wyrzucisz ubranie. Ubrania z lumpeksow maja to do siebie ze sa dobrych marek a co idzie z tym: z dobrych materialow. Upierz 5 razy podkoszulke biala za 5 zł z cinskiego bazaru i upierz 5 razy koszulke Wallis( moja ulubiona firma) I sama zobaczysz roznice.. P.S. Uwielbiam lumpeksy!

Gość loollllla
no nieraz w lumpeksie są fajne rzeczy . ale to co ona nam tu pokazuje jest ochydne. no wiem o gustach się nie dyskutuje. ja tam na bazar i na ten chiński market nie narzekam. ;d

Gość lolaaaa
jestes yebniętą ! 👋

Gość loollllla
You too.

Gość muszę powiedzieć że
ceny u tej kobiety na stronie nie są wygórowane. U mnie (Warszawa) za kilogram w ciuchlandach liczą 75 -85 zł, więc taka bluzka za 18 zł u tej kobietki to tanio jak za barszcz. Przynajmniej jeżeli chodzi o Wawę i okolice. Ooo właśnie wczoraj kupiłam w ciuchlandzie dla córci spodenki 3/4 z materiału- zapłaciłam 24 złote..

Gość sukuienka!!!!!!!!!!
!!!!!!!

Gość orgazm za orgazmem mam co noc
tUNIKA jak już. Ale mnie się podoba bardziej ta w panterkę czarna :P Szkoda,ze nie muj rozmiar ;/

Gość orgazm za orgazmem mam co noc
sorry ona jest szara :P Szkoda tylko ze jeden rozmiar jest i nie mozna sobie kupic danego rozmiaru bo to troche utrudnia sprawe ;/

Gość faktycznie ta szara
Tunika ta szara jest zajebista, ale też nie mój rozmiar. Do orgazmu- mój piszemy przez Ó a nie U ... ://///////////////

Gość biznesplannn
A moze sie wypowiedzieec facet ? :) Dla mnie ta szara i turkusowa :) Uwielbiam kobiety w tunikach i legginsach :)

Gość 19821010
Do czego można założyć taką tunikę? Oprócz legginsów :) Szorty mogą być np. dżinsowe?Do czego wy zakładacie?

Gość biznesplannn
tunikę tyyylko do legginsów :)

Dzień Dobry. WCZoraj od jednej z Klientek otrzymałam link do tego portalu, abym zobaczyła na własne oczy, że ktoś już zareklamował mój świeżo otwarty sklep. Dziękuję tej osobie !! 🌼 Skorzystam z okazji, więc również jako właścicielka zaproszę do siebie. Zapraszam ! www.retrobutik.pl Od tygodnia ruszył sklep internetowy z odzieżą second hand. Znajdziemy tam tylko perełki znanych marek. To pojedyncze sztuki, dlatego też macie pewność, iż żadna z kobietek nie posiada w swojej garderobie takiej samej rzeczy. Bądź oryginalna ! Ubrania są znakomitej jakości. W sklepie znajdziesz również ubrania nowe z metką w cenie second-handowych ! Zaznaczam, iż dopiero co ruszyłam ze sklepem, więc w miarę upływu czasu ubrań będzie coraz więcej. Zapraszam ! Chętnie również odpowiem na wszystkie pytania